Zsófi története

Azért írok, mert biztos vagyok abban, hogy példa értékű lehet a párkeresésemről szóló történet a hasonló élet helyzetben lévő társkereső család anyáknak.


Zsófinak hívnak, 45 éves vagyok, elváltam hat éve, van egy 12 éves fiam és egy 9 éves kislányom. Mivel egyedül nevelem gyermekeimet és reggeltől estig dolgozom, elképzelhetetlen volt, hogy társkereső iroda segítsége nélkül társat találhatok. Három éve megfogalmaztam magamban milyen elvárásaim vannak leendő társammal szemben, mit tudok nyújtani és mit várok el a másik féltől, milyen legyen külsőleg és belsőleg, tanulva a házasságomból. Mivel magas vagyok (175 cm) mindig probléma volt számomra, ha a férfi aki mellettem van nem magasabb legalább egy fejjel mint én, mivel diplomás vagyok kizárólag diplomás partner jöhetett szóba, mivel van 2 gyermekem, csak olyan társkereső férfiakkal ismerkedhettem akik ezt elfogadják-sorolhatnám számos kritériumaimat amiket felállítottam, de nincs semmi jelentősége, hiszen ma már tudom, hogy nem ez a döntő egy hosszútávu kapcsolatban. Ezek után felkerestem egy neves társközvetítő irodát, mert úgy éreztem, hogy begyógyultak sebeim, képes vagyok egy új életet kezdeni. 
Kecsegtettek minden jóval, biztos van olyan társkereső férfi akit én keresek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy társat találjak. Minden szép volt, minden jó volt (legalább is annak tűnt) amíg be nem fizettem a közvetítő díjat, azután egy éven keresztül 3 emberrel találkoztam, mert nem volt olyan férfi annak a bizonyos társközvetítő irodának az adat bázisában, aki megfelelt volna az "elvárásaimnak". Letelt az év, lejárt a szerződésem és úgy gondoltam, hogy biztos nem velem van a hiba, így érdeklődtem és Almássy Éva társkereső irodáját ajánlották. Megnéztem a honlapjukat, tényleg nagyon színvonalas volt és éreztem, hogy ők segíthetnek nekem. Megbeszélt időpontban fogadtak, nagyon kedvesen. Igaz kicsit félve, az új csalódástól, de mivel nem akárki ajánlotta a társközvetítő irodát összeszedtem minden bátorságomat és regisztráltam. Már a hatodik randin is túl voltam amikor Almássy Éva kicsit erőszakosan megkérdezte, hogy miért nem szeretnék azzal az úrral találkozni akit Ő elsőnek ajánlott?  Hirtelen én is ideges lettem, mert én is el tudom dönteni, hogy nekem ki a jó és ki nem. Végül megegyeztünk egy 20 perces teában egy kedves kis kávézóban. Elmentem a randevúra.  Tudtam, hogy nem fog tetszeni, hisz olyan magas mint én, egy centivel sem magasabb. Csak 46  éves és nincs gyereke. Ráadásul körszakálla van.Odaértem. Bemutatkozott, kezet csókolt. A randevú 20 perc helyett 2 órás volt, végig fülig ért a szám és azért imádkoztam, hogy legyek neki szimpatikus. Nagyon jól sikerült a randevú, aztán minden este találkoztunk, mint kiderült 5 percre lakott tőlem. Azért írom múlt időben , mert már boldog házasok vagyunk. Imádja a gyerekeimet is. Tökéletes apa.
Szeretném megköszönni Almássy Évának és a társközvetítőnek azt amit értem tett, hogy szembeszállt makacsságommal a saját boldogságomért.
Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki nem találja társát, keresse meg, bízzon  társkereső szakértelmében, mert nyugodtan kimondhatom Almássy Évánál nincs jobb társközvetítő, Ő a tökéletes társközvetítő a világon.