50 év feletti Társkereső

Kedves Társkereső 50 felett

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk.

Telefon: 0670/405-0605, vagy 061- 332-8344

Kérem, töltse ki  jelentkezési lapunkat!

ALMÁSSY ÉVA - Társkeresés 50 felett Budapesten igényes, diplomás egyedülállók számára. Társközvetítő irodánk meghitt környezetet, maximális diszkréciót biztosít tisztelt ügyfelei számára. 1999 májusától, Budapesten működő megbízható társközvetítő, mely a legmagasabb színvonalú személyre szabott társközvetítést nyújtja az igényes, 50 feletti társkereső,  férjet és feleséget kereső hölgyek, urak számára, országos és nemzetközi szinten. Azonnali igényes társkerső ajánlatok, sikeres randevúk. Életre szóló komoly kapcsolatok, házasságok.   

Almássy Éva szakértelme, veleszületett képessége garancia arra, hogy a tisztelt  társkeresők igényeit, elvárásait megértse. Az ismerkedés lehetőségének megteremtése már számos boldog kapcsolatot és házasságot eredményezett ez elmúlt 18 évben. A mi elvünk a minőségen és nem a mennyiségen alapul, ez azt eredményezi, hogy szokatlanul magas a sikerességi arány. Társkeresőink között megtalálhatóak igényes értelmiségiek, diplomások, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás hölgyek és urak. Társközvetítő irodánk országos és nemzetközi szinten elismert hagyományos, egyik legjobb társkereső. 

Tudjuk, hogy a személyes bemutatkozáson és egyedi módszereink ötvözetén alapuló társkereséssel segítséget tudunk nyújtani abban, hogy társkereső tagjaink minél előbb megtalálják társukat. A kiválasztás szempontjai között többek között olyan tényezők is szerepelnek, mint a lelki beállítottság, vallási hovatartozás, iskolai végzettség, intellektuális készség, gyermekek száma, vele élő vagy külön élő, csillagjegy, dohányzás, hobbi. Személyes találkozón elbeszélgetünk minden párkeresővel, és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai leginkább megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal. Ezen a hosszabb, személyes beszélgetésen feltárjuk társkeresőink személyiségét, érdeklődési körét, elvárásait jövendőbeli partnerével szemben. A randevú megszervezésekor a sikeres egymásra találás érdekében a lehető legtöbb személyes információval látjuk el a partnerkeresőket. Bízunk abban, hogy professzionális szintű tudásunkkal segítségére lehetünk Önnek is megtalálni élete társát, azt a különleges személyt, akit Ön megálmodott 50 felett! Megbízható segítség minden kedves komoly társkeresőnek 50 felett. Elit társkereső, ha igényes, ha olvasott és ha többre vágyik. Elit társkereső, ha csalódott az online társkereső cégekben.  Exkluzív, személyre-szóló, fejvadász módszerrel kereső szolgáltatásunkat ajánljuk:  igényeseknek, elfoglaltaknak, magasan kvalifikált diplomásoknak, közismert embereknek, üzletembereknek, átlagon felüli anyagi lehetőségekkel rendelkezőknek, 50 év feletti társkeresőknak. Azoknak , akik maximális diszkréciót és egy elit társkereső iroda szolgáltatását igénylik. Amennyiben egy igazi mély, érzelmes, hosszútávú kapcsolatra vágyik de nem találja a megfelelő  fórumot a társkereséshez, akkor az Elit társkereső iroda minőségi, exkluzív szolgáltatásával segíti Önnek megtalálni élete párját. Speciális társtalálási módszerünk van, melynek során célzottan, személyre szabottan keressük meg a Társvadász számára a vágyott partnert, maximális sikerrel. Exkluzív, elit társkereső irodánk irígylésreméltó sikereket ért el. Megszámlálhatatlan boldog párkapcsolat és házasság jött létre.

Almássy Éva segítsége felbecsülhetetlen a társkeresésben 50 felett. Professzionális, exkluzív társkereső irodánk nagy szakértelemmel, 16 éves tapasztalattal segíti a társkeresőket a megfelelő társ megtalálásában. Ha készen áll, mi megtaláljuk az Önnek ideális, boldogságot nyújtó társát.  Személyre szabott szolgáltatásban részesül, maximális diszkréció biztonságában.

 

* * * * * * * 

Folyamatosan jelentkeznek ki olyan társkeresők, akik szinvonalas társkereső irodánk segítségével találtak egymásra, minden korosztályból.

Ezen a héten Mária(53) és András(58), Zsuzsanna(50) és János(57) egymásra találtak a segítségünkkel.

Szertettel várjuk jelentkezését!

* * * * * * *

Barátnőim nem vettek komolyan, mikor elmondtam, hogy fontos számomra a társkeresés 50 felett és ebben a korban is szükségem van egy megbízható, komoly társra. Azt hitték, hogy poénkodok és, hogy csak őket szeretném felvidítani, mivel ők özvegy hölgyek és az emlékeiknek élnek, de én más vagyok.