Magyar Társkereső

Kedves Komoly, Magyar Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. 

Telefon: 0670/405-0605, vagy 061- 332-8344

Kérem, töltse ki  jelentkezési lapunkat!

 

ALMÁSSY ÉVA - Elit társkereső iroda, magyar társat kereső társkeresőknek Budapesten, Orzágosan és Nemzetközi szinten a legmagasabb színvonalon. Személyre szóló komoly társkeresés minden korosztálynak. Magyar, Budapesti társkereső irodánk nagy hozzáértéssel segít magányos, szeretetre, megbecsülésre vágyó társkeresőknek. Exkluzív, hagyományos, magyar társkereső irodánk megadja Önnek ezt a csodálatos lehetőséget, hogy találkozzon Önhöz hasonlóan komoly kapcsolatot kereső társkeresőkkel. Maximális segítséget nyújtunk azoknak a magyar társkeresőknek akik Magyarország területén élnek és külföldön élő magyar társat keresnek, illetve a külföldön élő társkeresőknek. Kiváló lehetőség, olyan emberekkel ismerkedni, akik szintén nyitottak egy új kapcsolatra, vágynak rá és megtesznek ennek érdekében mindent. Exkluzív társkereső irodánk széles körben tisztelt, és elismert. 

Azon ügyfeleink akik feleséget keresnek vagy férjet keresnek nagyon elégedettek társközvetítő irodánk kiváló munkájával, mert megtalálták boldogságukat egy életre, választott társukkal.   1999 májusától működő megbízható társközvetítő, mely a legmagasabb színvonalú személyre szabott társközvetítést nyújtja az igényes egyedülálló társkereső, fiatal, elvált , özvegy, nyugdíjas, keresztény,  komoly párkeresőknek, férjet és feleséget kereső hölgyeknek és uraknak.    

Almássy Éva szakértelme, veleszületett képessége garancia arra, hogy a magyar  társkeresők igényeit, elvárásait megértse. Az ismerkedés lehetőségének megteremtése már számos hosszú távú kapcsolatot és házasságot eredményezett ez elmúlt 18 évben.  A mi filozófiánk a minőségen és nem a mennyiségen alapul, ez azt eredményezi, hogy hihetetlenül magas a sikerességi arány. Társkeresőink között megtalálhatóak igényes értelmiségiek, diplomások, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás  magyar hölgyek és magyar  urak, 23 és 93 év között minden korosztály. A kiválasztás szempontjai között többek között olyan tényezők is szerepelnek, mint a lelki beállítottság, vallási hovatartozás, iskolai végzettség, intellektuális készség, gyermekek száma, csillagjegy, dohányzás, hobbi. Személyes találkozón elbeszélgetünk minden párkeresővel, és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai leginkább megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal.

Büszkék vagyunk sikereinkre és örömünkre szolgálna, ha az Ön boldogsága is növelné sikereinket.Társkeresőnk Budapesten működik, de az ország illetve a világ bármely pontján segítjük társkeresőinket a legmegfelelőbb társ megtalálásában. 

Amennyiben ideje engedi kérjük töltse ki a jelentkezési lapot, így személyre szabott társközvetítést tudunk Önnek ajánlani.      

Magyar társkereső , Budapest Társkereső - ALMÁSSY ÉVA