Exkluzív- Elit Társkereső Iroda- ALMÁSSY ÉVA

Kedves Komoly Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk.
Telefon: 06 70 405-0605 | 06 1 332 8344
Kérem, töltse ki jelentkezési lap-unkat!
 

ALMÁSSY ÉVA -  Exkluzív, Elit Társkereső iroda diplomás és értelmiségi társkeresőknek Budapest szívében. Társközvetítő irodánk meghitt környezetet, maximális diszkréciót biztosít tisztelt ügyfelei számára.

1999 májusa óta Budapesten működő exkluzív, hagyományos, elit társkereső irodánk az egyik legnagyobb és legsikeresebb társkereső, megbízható társközvetítő, mely a legmagasabb színvonalú személyre szabott társközvetítést nyújtja az igényes egyedülálló társkereső, fiatal, elvált , özvegy, nyugdíjas, keresztény, komoly párkeresőknek, férjet kereső és feleséget kereső hölgyek, urak számára országos és nemzetközi szinten. Azonnali igényes társkerső ajánlatok, sikeres randevúk. Életre szóló komoly kapcsolat, házasság.

Almássy Éva szakértelme, veleszületett képessége garancia arra, hogy a társkeresők igényeit, elvárásait megértse. Az ismerkedés lehetőségének megteremtése már számos hosszú távú kapcsolatot és házasságot eredményezett ez elmúlt 18 évben. A mi filozófiánk a minőségen és nem a mennyiségen alapul, ez azt eredményezi, hogy hihetetlenül magas a sikerességi arány. Párkeresőink között megtalálhatóak igényes értelmiségiek, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás hölgyek és urak, 23 és 93 év között minden korosztály megtalálható. Társközvetítő irodánk országos és nemzetközi szinten elismert hagyományos, egyik legjobb társkereső, elit társkereső. Hiszünk abban, hogy a személyes bemutatkozáson és egyedi módszereink ötvözetén alapuló társkereséssel segítséget tudunk nyújtani abban, hogy társkereső tagjaink minél előbb megtalálják életük párját. A kiválasztás szempontjai között többek között olyan tényezők is szerepelnek, mint a lelki beállítottság, vallási hovatartozás, iskolai végzettség, intellektuális készség, gyermekek száma, csillagjegy, dohányzás, hobbi. Személyes találkozón elbeszélgetünk minden párkeresővel, és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai leginkább megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal. Ezen a hosszabb, személyes beszélgetésen feltárjuk társkeresőink személyiségét, érdeklődési körét, elvárásait jövendőbeli partnerével szemben. A randevú megszervezésekor a sikeres egymásra találás érdekében a lehető legtöbb személyes információval látjuk el a partnerkeresőket. Bízunk abban, hogy professzionális szintű tudásunkkal segítségére lehetünk Önnek is megtalálni élete társát, azt a különleges személyt, akit Ön megálmodott! Elit társkereső irodánk megbízható segítség minden kedves komoly társkeresőnek. Elit társkereső, ha igényes, ha olvasott és többre vágyik. Elit társkereső, ha csalódott az online társkereső cégekben.

Szeretettel várjuk jelentkezését!
Almássy Éva - professzionális társközvetítő, elit társkereső