Elit Társkereső

 

Kedves Komoly Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. 

Telefon: 0670/405-0605, 061- 332-8344

Kérem, töltse ki  jelentkezési lapunkat!

 

Elit Társkereső, komoly szándékú igényes értelmiségieknek, diplomásoknak Budapesten. Hagyományos, Elit Társkereső iroda. Országosan egyik legjobb és legsikeresebb elit társkereső, mely személyre szabott, elit társkeresést nyújt Önnek a legmagasabb színvonalon. Elit társkereső, Budapest, Falk Miksa utca 4 

ALMÁSSY ÉVA Társközvetítő irodánk meghitt környezetet, maximális diszkréciót biztosít tisztelt ügyfelei számára. 1999 májusától Budapesten működő megbízható társközvetítő, mely a legmagasabb színvonalú személyre szabott társközvetítést nyújtja az igényes egyedülálló társkereső, fiatal, elvált , özvegy, nyugdíjas, keresztény,  komoly párkeresőknek, férjet és feleséget kereső hölgyeknek, uraknak, országos és nemzetközi szinten. Azonnali igényes társkerső ajánlatok, sikeres randevúk. Életre szóló komoly kapcsolatok, házasságok.

Almássy Éva szakértelme, veleszületett képessége garancia arra, hogy a társkeresők igényeit, elvárásait megértse. Az ismerkedés lehetőségének megteremtése már számos hosszú távú kapcsolatot és házasságot eredményezett ez elmúlt 18 évben. A mi filozófiánk a minőségen és nem a mennyiségen alapul, ez azt eredményezi, hogy hihetetlenül magas a sikerességi arány. Társkeresőink között megtalálhatóak igényes értelmiségiek, diplomások, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás hölgyek és urak, 23 és 93 év között minden korosztály. Társközvetítő irodánk országos és nemzetközi szinten elismert hagyományos, egyik legjobb társkereső, elit társkereső. Hiszünk abban, hogy a személyes bemutatkozáson és egyedi módszereink ötvözetén alapuló társkereséssel segítséget tudunk nyújtani abban, hogy társkereső tagjaink minél előbb megtalálják életük párját. A kiválasztás szempontjai között többek között olyan tényezők is szerepelnek, mint a lelki beállítottság, vallási hovatartozás, iskolai végzettség, intellektuális készség, gyermekek száma, csillagjegy, dohányzás, hobbi. Személyes találkozón elbeszélgetünk minden párkeresővel, és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai leginkább megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal. Ezen a hosszabb, személyes beszélgetésen feltárjuk társkeresőink személyiségét, érdeklődési körét, elvárásait jövendőbeli partnerével szemben. A randevú megszervezésekor a sikeres egymásra találás érdekében a lehető legtöbb személyes információval látjuk el a partnerkeresőket. Bízunk abban, hogy professzionális szintű tudásunkkal segítségére lehetünk Önnek is megtalálni élete társát, azt a különleges személyt, akit Ön megálmodott! Elit társkereső irodánk  megbízható segítség minden kedves komoly társkeresőnek. Elit társkereső, ha igényes, ha olvasott és ha többre vágyik. Elit társkereső, ha csalódott az online társkereső cégekben.

Exkluzív, személyre-szóló, fejvadász módszerrel kereső szolgáltatásunkat ajánljuk:  Igényeseknek, elfoglaltaknak, magasan kvalifikált diplomásoknak, közismert embereknek, üzletembereknek, átlagon felüli anyagi lehetőségekkel rendelkezőknek, minden életkorban, bármely korosztályból.  Azoknak , akik maximális diszkréciót és egy elit társkereső iroda szolgáltatását igénylik. 

Amennyiben valóban társkeresésben gondolkodik, egy igazi mély, érzelmes, hosszútávú kapcsolatra vágyik és a házasság vagy a családalapítás gondolata felmerült Önben, de nem találja a megfelelő társkereső irodát, fórumot a társkereséshez, akkor az Elit társkereső iroda minőségi, exkluzív szolgáltatásával segíti Önnek megtalálni élete párját.

Speciális társtalálási módszerünk van, melynek során célzottan, személyre szabottan keressük meg a Társvadász számára a vágyott partnert maximális sikerrel. Exkluzív, elit társkereső irodánk irígylésreméltó sikereket ért el. Megszámlálhatatlan boldog párkapcsolat és házasság jött létre.

Elit társkereső - ALMÁSSY ÉVA