Társkereső Iroda

Kedves Komoly Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk!
Telefon: 0670/405-0605, 061-332-8344

Kérem, töltse ki jelentkezési lap-unkat! Társkereső klub, magányosok klubja Budapest szívében!

Almássy Éva - Exkluzív, Elit Társkereső iroda  Budapesten, mely sikerekben gazdag múlttal, 18 éves tapasztalattal rendelkezik. Társkereső irodánk célja, hogy értelmiségi, diplomás társkeresők részére személyre szóló társközvetítést nyújtson a legmagasabb színvonalon maximális diszkrécióval. Elit társkereső irodánk minden korosztálynak segítségére van. Megbízható társkeresés 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 felett, magányos, független hölgyek és urak részére akik vágynak a szerelemre, szeretetre, megbecsülésre, tiszteletre, őszinteségre egy boldog közös életen át. Nagy tiszteletnek örvendő, sikeres és intelligens társkereső ügyfélkör jellemzi társkereső irodánkat. Tagjaink között megtalálhatók olyan igényes társkeresők mint orvosok, ügyvédek, jogászok, közgazdászok, mérnökök, üzletemberek, tanárok, művészek, színészek, írók, alkalmazottak, közép és felsővezetők, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás társkereső emberek.

Az igazán sikeres társközvetítés érdekében, amennyiben szabadideje megengedi, szeretettel várjuk Önt egy megbeszélt időpontban, meghitt, nyugodt környezetben egy személyes beszélgetésre amely minimum 1 órát vesz igénybe, de nincs időhöz kötve.

Először Ön mutatkozik be, mint társkereső. Fontos, hogy megismerjük Önt, annak érdekében, hogy a legjobban Önhöz illő Urakat/ Hölgyeket tudjuk ajánlani. Megismerteti életmódját, érdeklődését, külső és belső tulajdonságait, múltját és jövőképét, terveit, vágyait.

Ezek után részletesen megbeszéljük azokat a társkeresési szempontokat, amelyek fontosak az Ön számára a társkeresésben.Ezt követően átbeszéljük, hogy milyen típusú társat keres. Mik azok a szempontok, amik Önnek fontosak a leendő társával kapcsolatban. Külső megjelenés, belső tulajdonságok, életmód, érdeklődés, múlt és jövőkép, családi és szociális háttér.

Amennyiben szabadideje vagy a távolság miatt nem tud befáradni társkereső irodánkba, kérjük, vegye fel társközvetítő irodánkkal a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, töltse ki regisztrációs lapunkat és küldje el nekünk.  Szeretettel várjuk bejelentkezését társkereső irodánkba mihamarabb, annak érdekében, hogy professzionális szinten megtaláljuk Önnek azt a különleges személyt, akit Ön megálmodott.

Szeretettel várjuk jelentkezését akár már ma! 

Egyik legjobb, legsikeresebb, legnagyobb társkereső iroda.  ALMÁSSY ÉVA Társkereső irodák szakértője, megbízható, sikeres, társközvetítő. Budapesti elit társkereső iroda.

Társkereső klub, Magányosok klubja Budapest szívében.