Diplomás Társkereső

Kedves Diplomás Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk.
Telefon: 0670/405-0605, vagy 061- 332-8344

Kérem, töltse ki jelentkezési lap-unkat!

ALMÁSSY ÉVA - Diplomás Társkereső komoly szándékú igényes értelmiségieknek Budapesten. Hagyományos Társközvetítő iroda

Almássy Éva szakértelme, 18 éves szakmai tapasztalata  felbecsülhetetlen segítség mindazok számára, akik komoly kapcsolatot, házasságot keresnek országos vagy nemzetközi szinten. Azonnali, diszkrét, személyre szóló, hagyományos diplomás társkereső minden korosztály számára Budapesten. Exkluzív Társkereső irodánk minőségi, igényes ismerkedési lehetőséget biztosít az értelmiségi párkeresőknek!

Meghitt környezetet, teljes diszkréciót nyújtunk tisztelt tagjaink számára. 1999 májusától, Budapesten működő hagyományos társkereső irodánk az egyik legnagyobb és legsikeresebb társkereső mely a legmagasabb színvonalú, személyre szabott társközvetítést kínál igényes, diplomás egyedülálló társkereső, fiatal, elvált , özvegy, nyugdíjas, keresztény,  komoly párkeresőknek, férjet kereső és feleséget kereső hölgyek, urak számára, országos és nemzetközi szinten. Azonnali igényes társkerső ajánlatok, sikeres randevúk. Végleges, boldog, komoly kapcsolatok, házasságok.

A mi filozófiánk a minőségen és nem a mennyiségen alapul, ez azt eredményezi, hogy hihetetlenül magas a sikerességi arány. Párkeresőink között megtalálhatóak igényes értelmiségiek, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás hölgyek és urak, 23 és 93 év között . Büszkén állíthatjuk, hogy országos és nemzetközi szinten elismert hagyományos, egyik legjobb diplomás, értelmiségi társkereső vagyunk. Hiszünk abban, hogy a személyes bemutatkozáson és egyedi módszereink ötvözetén alapuló társkereséssel segítséget tudunk nyújtani abban, hogy társkereső tagjaink minél előbb megtalálják életük párját. A kiválasztás szempontjai között, többek között olyan tényezők is szerepelnek, mint a lelki beállítottság, vallási hovatartozás, iskolai végzettség, intellektuális készség, gyermekek száma, csillagjegy, dohányzás, hobbi. Személyes találkozón elbeszélgetünk minden párkeresővel, és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai leginkább megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal. Ezen a hosszabb, személyes beszélgetésen feltárjuk társkeresőink személyiségét, érdeklődési körét, elvárásait jövendőbeli partnerével szemben. A randevú megszervezésekor a sikeres egymásra találás érdekében a lehető legtöbb személyes információval látjuk el a társkeresőinket. Bízunk abban, hogy professzionális szintű tudásunkkal segítségére lehetünk Önnek is megtalálni élete társát, azt a különleges személyt, akit Ön megálmodott! Ajánljuk magunkat ha igényes, ha olvasott és ha többre vágyik. Elit társkereső, ha csalódott az online társkereső cégekben. 

Nekünk fontos, hogy Ön mielőbb boldog párkapcsolatban éljen!  Az Ön boldogsága a mi sikerünk!

Társkereső irodánk mércéje a hagyománytisztelet, a klasszikus párkapcsolatra való törekvés.
Exkluzív társkereső irodánk irigylésre méltó sikereket ért el Almássy Éva segítségével.

Társkeresés Budapesten, országosan és nemzetközi szinten.

Diplomás Társkereső igényeseknek - ALMÁSSY ÉVA

 

Egy reménykedő, diplomás társkereső

Beütöttem a Google keresőbe, hogy diplomás társkereső és az Almássy Éva diplomás társkereső irodáját adta ki elsőként. Nagyon örültem, mivel régebben hallottam már Almássy Éva társkereső szakértelméről, de nem volt bátorságom felkeresni a társkereső irodát. Az az igazság, hogy pedagógus vagyok és igaz diplomás, de nem képzeltem azt, hogy egy ilyen exkluzív, elit környezetbe volna a helyem. Mivel tudtam azt, hogy csak a diplomás társkereső Almássy Éva vezetésével hozhat sikert ezért erőt vettem kisebbségi komplexusaimon és felhívtam a társkereső irodát. Nagyon készségesen, kedvesen fogadták a hívásom és megbeszéltünk egy időpontot a társkereső irodába, hogy felvegyék az adataimat és pontosan megbeszéljük a társközvetítés részleteit. Nagyon rugalmasan viszonyultak hozzám, mivel magán tanár vagyok gyakorlatilag sosincs időm és nem fértem volna bele a társkereső iroda nyitva tartási idejébe, ha nem ajánlják fel, hogy akár zárásra is mehetek. Megtörtént a találkozó a társkereső irodában és tulajdonképpen elégedett vagyok, mert pár hét leforgása alatt találkoztam 10 férfival, ugyan nem volt köztük a"Ő", de egy bizonyos színvonalat képvisel maga az iroda és az ügyfélkör is. Nem azok a lepukkant, simlis, házasságszédelgő alakok vannak a társkereső irodában mint az internetes társkeresőkön, hanem igazán komoly férfiak akik komoly, tartós kapcsolatot keresnek és nem bízzák a véletlenre a párválasztást. Bízom az irodában, bízom a társközvetítőben és ha nem is találom meg azt a férfit akivel leélhetem a hátralévő életemet, de mint tapasztalom értékes ismeretségekre is szert tehetek akik társaságában színesebbé válik az életem.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

A diplomás társkereső fogalom, mára már egy jó üzleti fogássá nőtte ki magát, megjegyezném szerintem. Úton-útfélen csak diplomás társkereső, elit társkereső, exkluzív társkereső címszóval fellelhetőek a társkereséssel foglalkozó cégek mindegyike. Az internetes társkeresőben is az elit, exkluzív, diplomás, igényes jelzők jellemzik a "laza", "baráti" kapcsolatot keresők körét is. Erre itt vagyok én egy laikus, aki nem tudja eldönteni, hogy melyik az a hagyományos társkereső iroda, ahol valóban diplomás társkeresők vannak, akik valóban komoly kapcsolatot keresnek. Sehol sem találtam arra utaló jelet, hogy melyik az a társkereső iroda aki komolyan veszi a társközvetítést, mert midegyik jó dolgokat ír saját magáról, mindegyik társkereső honlapja ígényes mind tartalmilag, mind esztétikailag. Míg végig nem próbálgattam a legnagyobb társkereső irodákat és saját magam meg nem tapasztaltam az óriási különbségeket diplomás társkereső és diplomás társkereső között, addig én sem tekinthettem a kulisszák mögé, de végre sikerült megtalálnom az igazi társkereső irodát.

 

Diplomás társkeresők akiknek mostanában sikerült

Dr. A. Márta 

Nagyon szerencsésnek tartanak ismerőseim, hogy egy diplomás társkereső segítségével megtaláltam életem párját. Sok rosszat hallottunk magáról a társkeresésről, minden formájáról, de nem bántam meg, hogy engedtem barátaim unszolásának és felkerestem azt az irodát amelyiket csak úgy emlegetnek, hogy a "diplomás társkereső" vagy "elit társkereső". Tulajdonképpen hasonló a hasonlót vonzza elvet átgondolva máshol esélyem sem lett volna, nem hogy az Igazit megtalálni, de még ismerkedni sem.  A legfontosabb kritérium mindig is az intelligencia, az olvasottság volt a számomra ezért döntöttem úgy, hogy az Almássy Éva Diplomás társkeresőt választom. Három hónap keresgélés után megtaláltam az Igazit, egymásra találtunk a Diplomás társkereső iroda segítségével és komolyan tervezgetjük a jövőt. Bízom benne, hogy a családalapításra is hamarosan sor kerül. Köszönöm a segítséget és a törődést! Márti

dr. V. Ildikó

Sokak szerint "túl magasra tettem a lécet", de a diplomás társkereső Almássy Éva vezetésével segített ezt megcáfolni. Mások szerint kiemelkedő igényeim ellenére óriási szerencsém volt, hogy valóban szakember segítségére bukkantam Almássy Éva személyében, aki mindent megtett annak érdekében, hogy a számomra valóban leginkább megfelelő férfival összeismertessen.  Biztos vagyok abban, hogy sokszor mentem az idegeire az újabb és újabb igényeimmel, ennek ellenére mindig kedves, barátságos volt és biztosított arról, hogy segít diplomás, prudens, sikerorientált, asszertív, családcentrikus, érzelmes, jómódú, öntudatos, szórakoztató és nem utolsósorban jóvágású társat keresni. Igaz, hogy kezdetben nehézségek adódtak a keresési feltételek miatt, amik folyamatosan bővültek, ahogy barátaim eszembe juttatták a sikertelen kapcsolataimat. Már tudom, hogy az elvárásaim képtelenek voltak, de mégis akaratom szerint ajánlották az ügyfeleket a diplomás társkereső iroda munkatársai. Jelenleg teljes mértékben elégedett vagyok a Diplomás Társkereső iroda szolgáltatásával és örvendek a boldogságomnak, hogy megtalálták nekem a tökéletes Férfit, akinek a beiratkozásom hónapjában járt le a tagsága. Boldog és hálás vagyok, hogy jókor jó helyen voltam, hiszen nincsenek véletlenek. Köszönök mindent! Ildikó