VIP Tagok

Exkluzív, személyre-szóló,

fejvadász társkereső szolgáltatásunkat ajánljuk:
Igényeseknek, elfoglaltaknak, magasan kvalifikált diplomásoknak, közismert embereknek, üzletembereknek, átlagon felüli anyagi lehetőségekkel rendelkezőknek, valóban komoly kapcsolatot, házasságot kötni szándékozó társkeresőknek, minden életkorban, bármely korosztályból.

Azoknak a társkeresőknek, akik maximális diszkréciót kérnek.

Speciális társtalálási módszerünk van, melynek során célzottan, személyre szabottan keressük meg a Társvadász számára a vágyott partnert maximális sikerrel. Exkluzív társkereső irodánk irigylésre méltó sikereket ért el.

 

Renáta 32/173/65

Külsőre nőies, személyiségében pedig: vidám, kedves, mosolygós, karakán, talpraesett,  határozott, szenvedélyes, céltudatos-egyik oldalról, másikról viszont: gyengéd, gondoskodó, szeretni tudó, házias. Szeretek sportolni, színházba, operába járni. Az utazás nagy szenvedélyem, éltem külföldön. Széles körű érdeklődéssel rendelkezem, nyitott vagyok a világ dolgaira. Társat, férjet keresek. Szeretnék végre tartozni egy olyan férfihoz akire felnézek, akivel kiegészítjük egymást, akivel közös programokat, jövőt lehet tervezni. Szeretem a klasszikus férfi típust:), mivel jómagam is klasszikus nő volnék:)
Széles érdeklődési kőrű, férfias, sikeres, kedves, hagyományos értékrendet képviselő temperamentumos férfi oldalán tudom elképzelni a jövőm. Aki számára fontosak az értékek, a gyengédség, az intellektus...olyan férfit keresek, aki mellett igazán nőnek érezhetem magam és együtt élvezhetjük az életet. :)

 

Erzsébet 63/165/63

Jó problémamegoldó, a földön két lábon álló, de a romantikát szerető ember vagyok. Az élet már megcibált néhányszor, de vallom, hogy "Never give up." Akit megszeretek, azt nagyon tudom szeretni, vele figyelmes vagyok, kényeztető és gyöngéd. Nem ijedek meg a fakanáltól, de a porszívótól sem, ha úgy adódik. Szeretek utazni, barátságokat kötni. Azt a férfit keresem, aki értékeli a klasszikus Férfi-Nő szerepet, és képes is e szerint élni, cselekedni. Aki udvarias, nagyvonalú, elegáns, ápolt. Szívesen jár moziba, színházba, hangversenyekre, kiállításokra, aki szeret utazni, világot látni..... Nem ijed meg egy táncos estétől, néha kedvet érez egy andalgáshoz vagy éppen egy túrázáshoz... Szóval, aki gyakorolja a munkán kívüli életet...

 

 

Tímea 38/187/90

Diplomás táraskereső, HR Manager, különélő, 1 gyermek

Határozott természetű, de nagyon empatikus és kompromisszumkész vagyok. A problémákra szeretek azonnal megoldást keresni és nem töprengeni rajtuk. Öniróniával és sokszor iróniával kommunikálok, de nem szoktam másokat megbántani. Alapvetően vidám vagyok és a kísérletezéstől nem riadok vissza, legyen az bármilyen új elfoglaltság. Munkám miatt megszoktam, hogy megfigyelem és elemzem az embereket, ezért ha egy társaságban csendes vagyok, az nem azt jelenti, hogy unatkozom vagy nem találom a helyem. Épp ellenkezőleg. Nehezen viselem, ha keretek közé vagyok szorítva és azt is, ha rámtelepszik valaki. Aki ismer, az tudja hogy őszinte, hűséges és a szeretteihez odaadó nő vagyok- de kell, hogy legyen saját terem. Egy olyan férfi társra vágyom hosszútávon, aki kiegyensúlyozott, jólelkű és őszinte, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik és nem fél az érzései felvállalásától. Tiszteli a nőket és az embereket, szereti a munkáját, figyelmes és kultúrált. Az ideális társ 36 és 50 év közötti, nagyon magas és ápolt. Semmilyen szinten nem tolerálom a káros szenvedélyeket.

 

Barbara 41/160/52

Diplomás társkereső, orvos, barna haj, zöld szem, hajadon, gyermektelen

Sokoldalú, szorgalmas és kitartó vagyok. Ha probléma lép fel, szeretem hamar megoldani. Alapvetően optimistán állok hozzá az élethez, igyekszem a realitások talaján maradni. Ugyanakkor szeretem megvalósítani az álmaimat, vágyaimat, ha kellő inspirációt, motivációt érzek. Általában előrelátok és tervezek, de a spontaneitást sem zárom ki mindennapjaimból. Az egyszerű, de nagyszerű dolgokat kedvelem. Figyelembe veszem a számomra fontos emberek igényeit, kompromisszumkész, empatikus és odaadó vagyok. Nagy a szabadságigényem, nehezen tűröm, ha rám erőltetnek valamit vagy bekorlátoznak, cserébe meghagyom másnak is a mozgásterét. Megbízhatónak és őszintének tartom magam. Szeretem a természetet, az állatokat. Szeretetnyelvem a minőségi idő. 

 

 

Gyöngyi 59/164/64

Diplomás társkereső, pénzügyi tanácsadó, szőke haj, zöld szem, elvált

Rendszeresen járok színházba, koncertekre, fontos számomra a párom is kedvelje ezeket a szabadidős tevékenységeket. Szeretek - kettesben, Barátokkal - beszélgetni, ugyanakkor, ha olyan a hangulatom elbújok, a meleg szobában zenét hallgatok, olvasok. Rendszeresen sportolok (jóga, torna), igényes vagyok a külsőmre és a belsőmre is. Vidám, optimista, jövőbe tekintő, ugyanakkor a múltat tiszteletbe tartó típus vagyok. Rendezett körülmények között élek.

Keresem hasonló adottságú, humoros, vidám természetű párom.

Kedvenc mottóim:

" Az az ember válik magányossá, aki hagyja, hogy félelmei legyőzzék. És mi vár arra, aki legyőzi a félelmeit? Nyugalom. Béke. Mosoly. Büszkeség. Tartás. Gerinc. Ezt fogja elérni az, aki meri megmérettetni önmagát...!"   Dr. Csernus Imre

“Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.”    Goethe 

 

Hajnalka 41/168/64

Középfokú végzettséggel rendelkező társkereső, vállalkozó, barna haj, kék szem, elvált, 1 gyerek

"Szeretek mozgásban lenni, de néha jól esik a semmi...

Határozott, őszinte, erős jellemmel rendelkező embernek érzem magam, aki kompromisszumkész."

 

 

Piroska 47/162/58

Középfokú végzettség, kiemelt értékesítési munkatárs, elvált, 2 gyermek

Szeretem a természetet, a természetest, az egyszerűt.

Az apró, kedves figyelmességeket.Hagyományos értékrendet képviselek, fontos számomra a család, a békés, kiegyensúlyozott, harmonikus élet.

Nem vagyok nagy társasági életű, de szeretem a tartalmas időtöltést.

Megbízható, őszinte, jólelkű, romantikus társat keresek, hosszútávú kapcsolatra, akivel  megtalálnám a közös hangot a mindennapokban.

 

 

 

István 61/176/78

Diplomás társkereső, építészmérnök, őszes haj, barna szem, elvált, 3 felnőtt gyermek

Őszinte, becsületes, romantikus, a végtelenségig szeretni tudó és vágyó mindhalálig.

 

 

 

 

 

 

Bettina 38/174/62

Diplomás társkereső, gyógytestnevelő tanár, sötétbarna haj, barna szem, hajadon, gyermektelen

"A személyemben egy keresztény, családcentrikus, gondoskodó, szeretetteljes, empatikus, energikus, kissé érzékeny nőt ismerhetsz meg, akinek fontosak a régi értékek. Meglehetősen aktív életet élek, amit szívvel-lélekkel teszek. Sokszor úgy érzem, nincs lehetetlen. Kitartó vagyok, temperamentumos, romantikus, házias, tisztaság és rendszerető, de általában mindenben az aranyközéputat szeretem. Zenei téren mondhatni mindenevő vagyok, leginkább talán az örökzöld slágereket szeretem, de a  hangulatomtól függően rock- vagy klasszikus zenét egyaránt hallgatok, énekelek. A szabadidőmet legtöbbször aktívan töltöm. Gyermekkoromtól kezdve örökmozgó vagyok. Szeretek futni, táncolni, énekelni :-) síelni, ezen kívül még sokminden mást, mint például utazni, főzni, de időnként szeretek egy jó étterembe is elmenni. Egy olyan 37-42 év körüli, életvidám, keresztény, nyitott személyiségű férfit keresek, aki családra, gyermekekre vágyik, őszinte, figyelmes, segítőkész, nyugodt természetű, türelmes, inkább humán beállítottságú, hasonló értékekkel,- tulajdonságokkal bír, biztonságot tud és akar nyújtani (érzelmi téren is), illetve aki számára a jó megjelenés fontos, de a belső értékeknek mégis nagyobb jelentőséget tuljadonít. Amit nem tolerálok az a hazugság, igénytelenség, szélsőségesség, lustaság, káros szenvedélyek!"

 

Dávid 27/186/85

Diplomás társkereső, jogász, szőke haj, kék szem, nőtlen, gyermektelen

Van bennem némi kettősség. Alapvetően nyugodt természetű vagyok, de bizonyos dolgok könnyen felidegesítenek, főleg a sértegetés és az arrogancia. Komolyabban állok az élethez, de lételemem a humor is.

Alapvetően racionális ember vagyok, nem egy "lelkizős" alkat, de tudok nagyon romantikus is lenni, és ha valakit igazán szeretek, azért szinte a csillagokat is lehoznám az égről.
Keresem a lelki társam egy odaadó, kedves, hűséges, igényes megjelenésű hölgy személyében.

 

Zsolt 46/182/83

Középfokú végzettség, ügyvezető igazgató, őszes haj, zöld szem, elvált, 2 gyermek

Rendszeresen járok színházba, koncertekre, és a természetbe. Fontos lenne, hogy társam is kedvelje ezeket a „rekreációs” programokat! Rendszeresen mozgom, ezért fontos szempont, hogy párom is igényes legyen a megjelenésére, rendszeresen ápolja, gondozza testét mozgással, ne hanyagolja el magát! Épp testben, épp lélek… elcsépelt, de örök érvényű igazság!   Vidám, fiatalos, pozitív alaptermészetű hölgyet keresek, aki sokat tud nevetni, de ha kell, tud velem némán gyönyörködni is a megfelelő „pillanatban”.

Abban a meggyőződésben keresem társamat, miszerint a kölcsönös szeretet több mint a vágy és az érzelem gyönyöre (anélkül, hogy ezeknek a fontosságát degradálnám)! Úgy gondolom ezért, hogy tanulnunk kell szeretni egymást… megismerni, és érteni a másik szeretet nyelvét! Minden nap tenni érte, hogy ne hagyjunk hiányérzetet a társunkban! Nincs is szebb, mint találni egy embert, akiben megbízhatunk, akinek akár egyszerű jelenléte elég, hogy a boldogság, és megelégedettség érzése uralkodjon el rajtunk!

Egy kedvenc mottóm:

„A szerelem: együtt járunk, noha még nem ismerjük jól egymást.

A szeretet: együtt maradunk, noha nagyon jól ismerjük egymást.”

(Walter Nitsche)

 

Andrea 46/168/62

Diplomás társkereső, pénzügy-számvitel, barna haj, barna szem, elvált, 1 felnőtt gyermek                                                 

Gazdasági területen dolgozik, jelenleg jogásznak tanul, van egy 20 éves lánya, aki külföldön él.

Igazi NŐ, akihez egy rohanó nap után oda lehet bújni, akivel jókat lehet beszélgetni, aki finom vacsorával várja párját egy fáradt nap után. Bár 46 éves, mindig fiatalabb partnere volt, mert a stílusa is elég fiatalos, lendületesen éli az életét, rendszeresen sportol. Szenvedélyes, optimista, vidám természetű 40 feletti, de fiatalos hölgy, aki tartalmas és igényes hétköznapokat varázsolna egy 40 fölötti úr életébe. Szeret színházba, koncertre járni. A szórakozóhelyek nem hozzák lázba, sokkal jobban élvezi a baráti összejöveteleket, kirándulásokat, beszélgetéseket.

Mariann 66/167/68

Diplomás társkereső, biokémikus-egészségügy, nyugdíjas, szőke, kék szemű, özvegy, két felnőtt gyermek

Fiatalos, alkalmanként dohányzó, családcentrikus, házias, önmagára és környezetére igényes, csinos, intelligens, zene és színház kedvelő. Mély érzésű, romantikus lelkületű, akit boldoggá tesz ha adhat, ha segíthet. Kompromisszum-kész, vitát, hangoskodást kerülő, nem haragtartó. A gyakorlati életben otthonosan mozgó. Szeretni tudó, és szeretetre vágyó. Szereti elmondani megosztani a vágyait, problémáit, az örömeit. Szívesen veszi, ha a leendő társa is megosztja mindezeket vele. Olyan társra vágyik, aki hagyománytisztelő, gondoskodó, anyagi és erkölcsi biztonsággal rendelkező. Aki őszintén keresi a társát, aki tud újból szeretni, bármi is történt Vele idáig.

 

 

Ágnes 47/164/68

Vidám természetű nő vagyok. Tudom, hogy nem minden egyszerű, de elfogadom, hogy ilyen az élet. Megtanított a gyakorlatiasságra egy humán területen tevékeny, alkotó embert. Jelenleg alkalmazottként dolgozom, ezért kötött a szabadidőm. Műveltségem átlagos. A komoly műfajban is a könnyebbet szeretem, ismerem. Nem vagyok élő lexikon. Örülök minden szépnek és jónak. Sokra tartom a humort, a nevetést. Néha kicsit csípős vagyok:) Empatikus, segítőkész, sokoldalú és nyitott nő. Szeretem a társaságot, a visszavonulást, a jóízű beszélgetéseket. Gyermekeim felnőttek, a maguk útját járják. A fájdalmaimat, veszteségeimet hátra hagytam. Igaz társam keresem, aki mögött egy fél élet munkája van, ahogy nekem is. Még tevékeny, de fontos és értékes számára az együtt töltött idő. Örömét leli az élet apró dolgaiban is. Van humora. Kompromisszum kész, de nem megalkuvó. Szereti megbeszélni a dolgokat és nem halogatja a döntéseit. Olyan ember, aki örömét leli abban, ha párja mellette áll a hétköznapokban. Esetleg társadalmi szerepvállalásában is partnerét keresi.

 

 

László 39/177/90

Diplomás társkereső, cégvezető, nőtlen, gyermektelen, szőke hajú, kék szemű, nem dohányzó.

Csendes, békés, nyugodt természetű vagyok. Szeretem ha valakinek az érdeklődése sok rétű, mert magamat is ilyennek tartom. A politikán át a gazdasági és vallási kérdések egyaránt érdekelnek, és a világ más egyéb kérdései is. Olyan nőt szeretenék aki tudja értékelni azt amit csinálok, (vendéglátás) és nem utálja azt ...!!!

 

 

 

 

 

Annamária 39/164/64

Először bemutatnám magamat: egy szeretetteljes, vidám, barátságos és nyitott embernek vallom magam, aki azon túl, hogy becsületes, megbízható és gondoskodó még házias is, hiszen szeretek sütni-főzni, gyöngyöt fűzni, kézimunkázni, de kirándulni, olvasni, filmeket nézni is, valamint spirituális témákkal is szeretek foglalkozni. Nyitott vagyok az emberekre és a világ dolgaira. Keresem a páromat, akire fel tudok nézni, mert kellően okos, intelligens, férfias megjelenésű, érzelmes, megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkezik, megértő, türelmes, kedves, segítőkész és megbízható. Fontos, hogy független, hogy „el tudjak bújni benne”vagyis magas és széles vállú, de nem kövér, kopasz, vagy bajuszos. Fontos továbbá, hogy kölcsönösen meg tudjuk értetni magunkat egymással, és hogy szeresse és elfogadja a kislányomat, aki szintén szeretné és elfogadná őt. Felsőfokú végzettsége legyen. Megnyerő személyiségű legyen olyan férfiasan stabil kisugárzással, hogy rá merjem bízni az életem.

 

 

Ottó 41/184/95

Diplomás társkereső, vállalkozó, nőtlen, gyermektelen, dohányzó

Családalapítási szándék vezérel és célom megvalósítása érdekében keresem azt a hölgyet, aki diplomás, intelligens, jó humorú, családcentrikus és el tud fogadni minden rossz tulajdonságommal együtt. A számomra ideális hölgy 25 és 34 év közötti korosztály képviselője, lehetőleg pénzügyi vagy jogi terülten tevékenykedő, vékony, sportos, mosolygós, széles érdeklődési kör jellemzi. Magamról csak annyit, hogy minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy nagyon értékes Társ vagyok! Azok a hölgyek akik megismernek rövid idő elteltével el akarják vetetni magukat, de én csak egyszer szeretnék nősülni, és az erre méltó Nőt keresem!

 

 

Tamás 52/186/84

Diplomás társkereső, építész, elvált, 2 gyermek, nem dohányzó

 

 

 

Gergő 34/192/88

Diplomás társkereső, informatikus, nőtlen, gyermektelen, nem dohányzó 

Határozott, őszinte, megbízható, odaadó , romantikus, fiatalember. Szereti optimistán szemlélni a világot és sokat mosolyogni. Szívesen adakozik, sokszor segít a rászorulóknak. Nagy állatbarát, szereti a természetet és a kirándulásokat.
Hasonló tulajdonságokkal rendelkező társát keresi hosszan tartó, komoly kapcsolat reményében. 

 

 

Katalin 59/168/51

Diplomás társkereső, régész-történész, elvált, 2 felnőtt gyermek, nemdohányzó

"Elég nehéz feladat számomra önjellemzést írni, alaptermészetem szerint a másokkal való kapcsolatot mindig is fontosabbnak tartottam, mint az önmagammal valót.
Lehet, hogy ez extrovertáltságot jelent, mégis mély érzésű vagyok. Mindazonáltal szeretek szerepelni, középpont lenni, sikert aratni, középiskolás koromban megpróbálkoztam a színjátszással is. Azt az elmélyedést azonban, ami ennek a szakmának az elsajátításához kell, idő hiányában soha nem tudtam megengedni magamnak, mert a másik engem érdeklő terület, a történelem és a régészet volt, amiben szívesebben elmélyedtem.
A művészeteknek minden ága érdekel, az irodalom területén tartom magam egy kissé tehetségesebbnek az átlagnál. Jó a nyelvérzékem, a magyaron kívül három nyelven beszélek és írok magas színvonalon (angol, német, orosz).  A sport, a mozgás és általában az aktivitás elengedhetetlenek számomra, az egészségemet jelentik.
Külsőm megítélése természetesen a szemlélőre tartozik, nem is írnék erről, ha nem tudnám, hogy mindenkit ez érdekel a legjobban.
Alapból arányos testalkatú, arcfelépítésű vagyok, és elég jól tartom magam. Szeretem a szépet az öltözködés terén is, bár ezzel túl sokat nem foglalkozom.
Sokat lehetne még írni, pld. okosságomról és naivitásomról, határozottságomról, bátorságomról, jólelkűségemről, mindezeket a tulajdonságokat viszont úgyis csak az fogja felismerni és értékelni, akivel kapcsolatba kerülök. Világfelfogásom inkább a jelenlegi politikai jobboldalhoz húz, hasonló beállítottságú társat keresek." 

 

Judit 64/158/65

Diplomás társkereső, nyugdíjas pedagógus, özvegy, 2 felnőtt gyermek, nemdohányzó

"6,5 éve özvegy vagyok, nagyon nehezen dolgoztam fel a veszteséget, de most most már készen állok egy új kapcsolatra. Nagyon rossz egyedül. Úgy érzem, tudok szeretetet adni, odafigyelni a társamra, kompromisszum-kész vagyok. Ugyanakkor becsületes, megbízható, őszinte embernek tartom magam.
Leendő párom legyen őszinte, becsületes, kompromisszum-kész, figyelmes, mondja el, ha bántja valami, lehessen megbeszélni a problémákat, ha adódnak. Fontos legyen számára a közösen eltöltött idő, legyen igényes saját magára és környezetére."

 

 

Ildikó 47/168/53

Diplomás társkereső, óvodapedagógus - terapeuta, elvált, 2 gyermek édesanyja, nemdohányzó 

"Kölcsönös őszinteségen, tiszteleten, bizalmon és szereteten alapuló mély kapcsolatot szeretnék.

Nagyon fontos számomra, hogy a mindennapokat szeretetben, békében éljem meg.

Szabadidőmben szívesen jógázom, sportolok, természetbe kirándulok, színházba-moziba járok, olvasok, ezotéria iránt érdeklődöm.

Vidám természetű, pozitív beállítottságú, nyugodt, megfontolt, türelmes Nő vagyok!"

 

 

 

Györgyi 54/160/58

Felsőfokú végzettségű, regisztrált mérlegképes, életvidám, nem dohányzó, cégvezető, főkönyvelő vagyok.
Egyedül élek, de nem magányosan. Toleráns, kedves, empatikus, nyitott, előítéletektől mentes, ugyanakkor figyelek az egyensúlyra.
Energikus, kedves, jó humorú, optimista Társat keresek. Tartalmas, megbízható kapcsolatot szeretnék, egymás egyéniségét, életterét meghagyva, szeretetben :) a mindennapokban kölcsönös odafigyeléssel egymásra. 
Minden egészséges kikapcsolódást jelentő tevékenységben partner vagyok.
Kérem, hogy Bp-i Urak keressenek meg a földrajzi távolságok miatt.

 

 

Kinga 33/170/65

Diplomás társkereső, fogászati asszisztens, barna haj és szem, hajadon, hívő, nemdohányzó

"Kedves, megértő, figyelmes, alapvetően optimista embernek tartom magam.
Próbálom észrevenni és értékelni az élet apró örömeit és ennek fontosságára igyekszem a környezetemben élők figyelmét is felhívni.
Nem vagyok a futó kalandok híve, természetemből fakadóan ragaszkodó típus vagyok s így a páromhoz való hűség nálam nem jelent kérdést.
Őszinte és egyenes jellem vagyok akinek fontos a tiszteletteljes kommunikáció, az érzékenység és az érzékiség, a részletekre való
odafigyelés. Szeretek kirándulni, túrázni, a természetben lenni, utazni, piknikezni, olvasni, úszni.
Egy melegszívű, érzelmeit kimutatni képest Társat keresek aki képes meghallgatni a másikat és maximálisan odafigyelni rá.
Értékrendjében a hűség az első helyen áll és kellő akaraterővel és önfegyelemmel rendelkezik az esetlegesen fellépő kísértések elhárításához.
Azt a családjának élő, romantikus férfit keresem akinek szenvedélyét a leendő felesége és gyerekei jelentik." 

 

 

Anikó 61/163/60

"Igényes, a társasági életet kedvelő, rendszerető,  fiatalos nő vagyok.
Széleskörű érdeklődésemet döntően meghatározza az utazás, a világlátás,  emellett a neveltetésből fakadó hagyományos értékrend hangsúlyozása.
A modern világ kihívásait kíváncsian követem és igyekszem felzárkózni.
Munkamániámból adódóan szorgalmasan megfelelek az elvárásoknak, de igyekszem én is felállítani bizonyos kívánalmakat. Ilyen a hűség, a türelem, a tisztelet, amelyről messziről felismernek, ugyanakkor kissé aggodalmaskodó vagyok.
Különös nyitottság jellemző rám a természet szépsége és a művészetek iránt, legyen az zenei vagy színházi program, film, műemlékeket felfedező belső vagy külső utazás.
Olyan társat keresek, aki ehhez hasonló értékrend alapján szemléli a világot. Ilyen partnert keres, vele szemben pedig kitartó és nyugodt.
Kellő humorral rendelkezve, fiatalos lendülettel tervez kulturális hétvégi  ország- és világjáró, valamint  kellemes házon belüli programokat."

 

Adrien 33/170/65

Életvidám, mosolygós, őszinte, kreatív személyiség, egyetemi tanárként dolgozik. A kulturális élet aktív résztvevője. Több évet élt külföldön. Családcentrikus, fontosak számára a hagyományos női és férfi szerepek, de a művészi önmegvalósítás is. Szabadidejében sokat mozog, rendszeresen sportol. Otthona az a hely, ahova szeret visszavonulni, ahol feltöltődik a hétköznapok kihívásai után.

Olyan párt keres, aki őszinte, kiegyensúlyozott, tisztességes,  sikeres és megbízható. Az érzelmi és anyagi stabilitás fontos számára.
Amit nem tolerál: alkohol problémák!

 

 

 

Péter 34/173/64

"Világjáró vagyok. Eddig 5 országban éltem, és még kb. 40-ben jártam. Fontos a jó humorérzék és a nyitottság a világra. Minden érdekel, szenvedélyes és komoly is tudok lenni. Általában vidám és vicces vagyok. Intelligens, kreatív, érdekes és érdeklödő, sokszinű, ambiciózus, humoros, vidám, romantikus.  Sokféle zenét kedvelek, szeretem az utazást, imádom a művészeteket, főleg a szinházat – voltam már szinész, rendező és még író is."

 

 

 

 

Erika 63/165/65

"Alapvetően derűlátó beállítottságúnak születtem, bár az évek során ez némiképp kopott egy keveset. Ennek ellenére hiszek abban, hogy ha megtesszük a magunkét, akkor jól alakulnak a dolgok, mert ebben az esetben a Sors is megteszi a magáét.
Nagyon szeretem és nagyra értékelem a (valódi) humort. Szeretek nevetni és komolynak lenni is.
Szeretem, ha megtisztelnek azzal, hogy őszintén és nyíltan beszélnek és viselkednek velem. Én is hasonlóképpen teszek.
Nagyra értékelem az őszinte barátságot a tiszteletet, a lojalitást, az empátiát, amely tulajdonságok nélkülözhetetlenek a jó emberi kapcsolatokhoz.
A partneremmel szeretném bejárni az országot autóval, esetleg kerékpárral és gyalogosan is.
Jó lenne koncertekre, színházba és kiállításokra járni.
Szeretnék melegedni a duruzsoló kályha mellett, nagyokat beszélgetni és hallgatni.
Olyan partnert keresek, aki elfogadja a fenti  gondolataimat és még számtalan apró-cseprő jó és rossz tulajdonságomat. Én is igyekezni fogok."

 

Csilla 48/164/70

"TUDOK örülni minden kis dolognak, értékelek minden pici dolgot,kedvességet, figyelmet,nem vagyok nagyra vágyó. Hiszek a szeretet ösztönző és önzetlen erejében, a barátokban, jóságban, lelki erőben.

Alapjában romantikus alkat vagyok, aki tud örülni, persze bánkódni is.
Vallom: nincs gond, csak megoldásra váró feladat.
Konfliktust kerülő, kompromisszumokra hajló nő vagyok.
Szeretem a jó társaságot, de szívesen vagyok otthon, s olvasok könyvet is pl.  bekuporodva a fotelba,egy jó zene mellett.
Szeretek sütni, főzni, huncutkodni, utazni, kirándulni, sportolni, táncolni, pihenni.
Rengeteg energia, kitartás van bennem.
Szeretem a gyerekeket, a fiaim imádom .
Legyen talpig becsületes, őszinte ember, aki a párjára odafigyel, kényezteti,szereti, megbecsüli őt. Cserében ugyanezt kaphatja .                      Olyan FÉRFI - t keresek, akire ha ránézek, akkor büszkeséget, szeretetet és szenvedélyt érzek! Akinek vannak céljai, határozott és tudja, hogy mit akar! Aki hasonló értékrenddel rendelkezik és így az életünk teljes lehet együtt! Aki mellett biztonságban lehetek, mert tudom Róla, hogy Őszinte és Hűséges! Aki mellett igazán nőnek érezhetem magam minden téren, mert Szeretve, Tisztelve és Megbecsülve vagyok! Aki büszke arra, hogy nem csak megjelenni tud velem, hanem beszélgetni is bármilyen témáról! Akihez egy nehéz és hosszú nap után is odabújhatok, és az ölelése, a csókjai és az őszinte mosolya mindent elfeledtet velem! Akiben van tűz és szenvedély! Aki, ha megérint, akkor gyorsabban ver a szívem. Akinek van humorérzéke, nem pesszimista és megkeseredett, hanem optimistán tud és mer is a jövőbe nézni! Aki el tud fogadni olyannak és úgy, amilyen vagyok. Aki szeret otthon együtt lenni, néha kimozdulni, táncolni, de szeret a barátokkal lévő kerti partit is!  Egyszerűen csak azt a Valakit keresem, akivel úgy érzem, hogy végre hazaértem, és nem kell többé senki és semmi más, hiszen Ő jelenti a Mindent, a Boldogságot és az Igazi Örömet nekem az Életben! Fontos ehhez, hogy legyen egy biztos állása, stabil egzisztenciája."

 

B.Marika 60/172/70

"Előre tervezem a feladataimat, a szervezőkészségem fejlett, szeretem a munkámat és általa érzem az emberek szeretetét is, bár érzékeny lelkületű vagyok az igazságérzetemmel rögtön reagálok, ha bántás ér, de soha semmilyen szituációban harag nem marad bennem. Vidám, mosolygós alkatnak születtem. A kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom.Kommunikatív vagyok és szeretem elmondani a problémáimat és vágyaimat. Szeretek wellnessben feltöltődni és időnként utazni."

 

 

 

 

Károly 44/175/72

Diplomás társkereső,  kutató-tanácsadó, elvált, 2 gyermek    "Energikus, életvidám, kezdeményező, és sportos férfi vagyok. Pszichológiát tanultam Svédországban (PhD), és 14 éve dolgozok a versenyszférában mint kutató. 24 év után költözök haza nyugatról. 2 fiam (11&13) van, akik Svédországban élnek. Van egy lovam, rendszeresen lovagolok, futok, és szeretek a természetben feltöltődni. Rendszerető, céltudatos és őszinte vagyok. Sokat nevetek apróságokon is, segítő ember vagyok, lojális és spirituális életszemléletű. Tudom, hogy semmi sincs véletlen és az a sorsunk, amit kiérdemeltünk. Egyéni felelősségünkből fakadóan, sorsunk kovácsa vagyunk. Kölcsönös vonzalom, bizalom és szívből jövő elfogadása páromnak a legfontosabb, hasonló értékrend, hasonló életvitel, és fel kell, hogy tudjak nézni rá. A kölcsönös tisztelet mindennek az alapja.

Csak annyit várok el a páromtól, amennyit nyújtok! Legyél kedves, jókedvű, nevetős, otthont szerető, nyitott a világra és mindig mond ki, amit érzel. A jó beszélgetés, a mindent meg lehet/kell beszélni alapvető. Ha valami bánt a kapcsolatunkban hozzám fordulj, ne a barátnődhöz, vagy munkatársadhoz. Ne félj a kihívásoktól, a nézeteltérésektől, mert előre visz, és legyél a tükröm. Azaz, a hibáim kedvesen segíts javítani, én is viszonozni fogom ezt. Néha sokat beszélek, tudok önfejű lenni, és nem érdekel ki, mit mond rólam, ha elvi, létkérdésekről van szó. Minden más kérdésben rugalmas, kompromisszum kész vagyok, és félúton találkozunk. Még ha fáradt is vagyok egy kedves mosoly, vagy ölelés csodát művel velem. Páromnak segítek a háztartásban, vagy ott ahol kéri.  Nem vagyok haragtartó."

 

 

Enikő – 45/168/65

Skorpió csillagjegyben született. Gyermeke nincs. Szőke hajú és barna szemű. Csinos, helyes, barátságos, fiatalos, 6-8 évet nyugodtan le tudna tagadni a korából. Szorgalmas, talpraesett, gyakorlatias típusú ember, akinek fontosak az emberi értékek. Okos, művelt, kommunikatív, nőiesen magabiztos nő, aki boldog, kiegyensúlyozott életet él. Elégedett azzal, amit elért. Értelmiségi családban született. Boldog gyermekkora volt. Jogi egyetemen végzett. Saját ügyvédi irodát működtet. Németül és angolul beszél. Szabadidejében szeret zongorázni, lovagolni és sütni-főzni. Hobbija a kulinária.

 

Dr.Andrea 45/168/58

Diplomás társkereső, vállalkozó, barna haj, barna szem, hajadon, nemdohányzó                                                                                               Szabadidejében szívesen táncol, sportol, utazik, kirándul, zenét hallgat és kulturális rendezvényekre is szeret járni. Családalapításban gondolkodó, vidám, kedves, mosolygós, családcentrikus, empatikus, alkalmazkodó hölgy. Elbűvölő és gyönyörű, kedves, intelligens, kifinomult ízlésű, vidám természetű, a szakmájában sikeres hölgy. Szereti a társaságot, de az otthon nyugalma fontos a számára. Vallja, hogy a férfi és női szerepeket nem jó felcserélni. Modern hölgy, azonban a  társas kapcsolatban konzervatív elvet vallja magáénak. Arra vágyik, hogy "egy erős férfi oldalán, gyenge nő lehessen".

 

P.Béla 59/174/85

Diplomás társkereső, vállalkozó - vagyontanácsadó, őszes haj, kék szem, elvált, 3 felnőtt gyermek, nem dohányzó                           "Szeretni tudó és szeretetre vágyó férfi vagyok. Megértő és jól tudom kezelni a konfliktusokat is. Maximalista vagyok mind a hivatásom mind a magán élet területén. Tudom mit akarok és el is tudom érni céljaimat. Rendszerető, életvidám, önzetlen, romantikus, gondoskodó, hagyománytisztelő férfiként, hosszú évek sikertelen keresgélése után végre szeretném megtalálni életem párját.  Azt a 45-55 év közötti, önálló, független, igazi Nőt aki megosztaná velem gondolatait, örömét-bánatát, szabadidejét és aki empátiával keresi a társát, aki tud újból szeretni, bármi is történt vele idáig."

 

Gabi 48/156/60

Diplomás társkereső, szülésznő, barna haj, zöld szem, elvált, 4 gyermek-2 vele élő, nemdohányzó

"Rendkívül érzékeny vagyok és türelmes. Nagy empátia készséggel rendelkezem. Nyitott vagyok az új dolgokra. Jó beszélgető partner vagyok, kivéve akkor, ha zavarba hoznak, akkor magamba zárkózom. Szeretem a vidámságot, szeretek "élni".Fontos számomra az ápolt megjelenés, de a belső értékeket mindezek elé helyezem! Nem ítélkezem első benyomás alapján, és ezt kérem partneremtől is!Persze a kölcsönös szimpátia, az a bizonyos " kémia" nálam is nagyon fontos. Szeretem, ha egy kapcsolatban a NŐ, nő, és a FÉRFI, férfi lehet. Szeretem a testiséget, az érintéseket, az ölelést, szeretek kézen fogva sétálni, szeretek összebújni. A testi kommunikáció fontos szerepet tölt be az életemben. Nagyon fontosak számomra a gyermekeim és a hivatásom."

 

Andrea 40/164/66

Diplomás társkereső, közgazdász, barna haj, barna szem, elvált, 2 gyermek, nemdohányzó                                                           

"Nagyon nyitott, elfogadó vagyok, barátságos. A munkában határozottnak kell lennem, de a magánéletben szeretem hagyni a dolgokat a maguk útján, sokat utazom, kirándulunk a gyerekekkel. Igénylem az igényes szórakozást, imádok érdekes emberekkel beszélgetni. A női-férfi szerepek meglétét vallom, törekszem rá, hogy nőies legyek. Remélem sikerül :o)"

 

Emese 37/164/60

Felsőfokú végzettség, keramikus-grafikus, barna haj, barna szem, hajadon, 1 gyermek, nemdohányzó                                                  "Kölcsönös őszinteségen, tiszteleten, bizalmon és szereteten alapuló mély kapcsolatot szeretnék. Nagyon fontos számomra, hogy a mindennapokat szeretetben, békében éljem meg. 15 hónapos kisfiam egy 5 éves kapcsolatból született. Pozitív gondolkodású, kedves, családcentrikus, alkalmazkodó, hű, vidám, párom hobbiját tiszteletben tartó, házias egyéniség vagyok. De néha szeretem a lábam is lógatni. Szeretek beszélgetni, kirándulni, moziba és színházba járni. Azokat a férfiakat kedvelem, akikre fel tudok nézni, de a felvágást, magamutogatást nem szeretem. A vonzó külső csupán nincs hatással rám, kell, hogy társuljon mellé belső tartalom is. Azt keresem, aki még klasszikus értékrenddel él ebben a napról napra változó világban."

 

Bernadett 32/169/68

Diplomás társkereső, alkalmazott, barna haj, kék szem, hajadon, nemdohányzó
„Mosolygós, humoros, vidám, őszinte személyiség vagyok, és nagyon szeretek viccelődni.
Szabadidőmben szívesen megyek moziba, színházba, szívesen olvasok.
Fontosak számomra a barátaim és a családom, édesanyámtól jó példát, sok szeretetet kaptam, ami meghatározó az életemben. Munkámban precíz, pontos és szorgalmas vagyok, általában minden esetben felvállalom a véleményemet. Érdeklődöm az ezotéria, a természetgyógyászat iránt. Pozitív életszemlélet jellemez, igyekszem mindennek a jó oldalát nézni. Nem szeretem a hangoskodást, a konfliktusokban a megoldásra törekszem.  Szeretek emberek között lenni, könnyen ismerkedem, érdeklődő és nyitott vagyok, de nem szívesen vagyok a társaság középpontjában. Egy csendes, barátságos kisvárosban, vagy faluban szeretnék élni. Komoly, érzelmi és  biztonságot adó párkapcsolat kialakítása céljából keresem társam. Olyan kapcsolatot keresek, amely mindkét fél számára kölcsönös érzelmi biztonságot ad. Egy egyenrangú kapcsolatra vágyom, melyben fontosnak tartom az őszinteséget, egymás támogatását, tiszteletét, megértését és elfogadását. Közös programokat, meghitt együttléteket, családot szeretnék. Páromnak, toleráns és szeretni képes, gondoskodó, házias, odaadó társa lennék.”

 

Bettina 29/169/64

Diplomás társkereső, biztosítási mínőségellenőr - színész - műsorvezető, szőke haj, barna szem, hajadon, nemdohányzó
Intelligens, életvidám, komoly gondolkodású, humoros, kedves, csinos, érzéki nő keresi Társát egy életre. "Szeretném hinni, hogy nincs lehetetlen, s rám talál végre, vagy én találom meg őt, akinek nem sok, hogy a nő az élet minden területén megállja a helyét és hogy a test, lélek,agy nagyon erősen mozgat engem. Társra és családra vágyom, közös élményekre Veled."

 

 

 

Ilona 56/165/68

Diplomás, kormánytisztviselő, szőke haj, kék szem, özvegy, 1 gyerek, nemdohányzó
Kölcsönös szeretetre, tiszteletre, megbecsülésre és boldogságra vágyó, kicsit óvatos, de teljes mértékben pozitív életszemléletű hölgy, keresi azt az urat aki társa tudna lenni, akár egy életen át, ha mind ketten úgy látják. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, így számára az ismerkedés nem okoz problémát. Nagyon fiatalos, lendületes, mélyérzésű, csinos, fiatalos aki minden adódó problémát is jól kezel.

 

 

S.Réka 38/158/52

Diplomás társkereső, gyógyszerész - teniszedző, szőke haj, kék szem, hajadon, nemdohányzó
Alaptermészete vidám, mindennapjait az optimizmus irányítja. Nagyon energikus, sport kedvelő - talán a foglalkozásából is kiderül, hogy a megfeszített szellemi munka után energiája nem apad és jut elég ideje testét is kifárasztani. Többek között a sí, tenisz, racketlon, spinning a fő érdeklődési kör ami a sporthoz köthető, de a kulturális programokat sem hanyagolja. Konzervatív értékrenddel rendelkező, keresztény evangélikus hölgy, aki hasonló gondolkodású és érdeklődési körű társát keresi.

 

 

 Csilla 36/162/54

Diplomás társkereső, közgazdász, barna haj, barna szem, hajadon, 1 gyerek, nemdohányzó
"Őszinte, vidám, természetes, társaságkedvelő, munkámban céltudatos és szorgalmas vagyok.
Törekszem harmonikus, nyugodt, kiegyensúlyozott életet élni, szabadidőmben szívesen elmegyek egy jó koncertre, kiállításra, színházba, szeretek utazni, kirándulni, télen síelni, nagyokat beszélgetni és nevetni.
Egy kapcsolatban fontosnak tartom egymás kölcsönös tiszteletét és szeretetét, ami minden nehézségen átsegíthet.
Olyan megbízható, becsületes, őszinte társat keresek, aki el tudja fogadni a kisfiamat, aki mellett biztonságban tudom érezni magam, akivel jó egyszerűen csak együtt lenni és igazi társ tud lenni a mindennapokban."

 

Diplomás társkereső, vállalkozó, barna haj, zöld szem, elvált, nemdohányzó

Igényes, komoly nő vagyok, komoly szándékokkal, tervekkel, célokkal. Nem vagyok egy plázacica. Fontos, hogy fel tudjak nézni egy férfira. Szeretek adni, de szeretnék kapni is, mostmár rajtam a sor, a viszonzatlan, egyoldalú kapcsolatok elől menekülök. Értelmiségi családból származom és hasonló férfira vágyom családalapítás céljából.

 

N. Márta 39/174/60

Középfokú végzettség, vállalkozó, vöröses barna haj, barna szem, elvált, néha dohányzik
Harmonikus külsővel és belsővel rendelkező, optimista, Őszinte, melegszívű, odaadó, kommunikatív, szorgalmas, humort kedvelő hölgy.
Hagyományos értékrenddel és széles érdeklődési körrel rendelkező türelmes, kedves, igényes, jó megjelenésű, sportos külsejű, jó humorú, aktív kedvesét várja tartós kapcsolat kialakításának reményében.

Maya 40/165/55

Diplomás társkereső, közgazdász, barna haj, barna szem, nemdohányzó

Életvidám, intelligens, egyedülálló nő vagyok és komoly kapcsolatot keresek, családalapítási szándékkal. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni, színházba és jazz konzertekre járni. Odaadó, őszinte, figyelmes és hűséges típus vagyok, szeretek nevetni, de ugyanakkor komoly gondolkodású vagyok, sőt néha túl komoly is. Megbízható, figyelmes, érzelmes, intelligens társamat keresem egy életre!

 

Zsuzsa 43/172/70

Diplomás társkereső, felsővezető, barna haj, zöld szem, nem dohányzó, független
Kiegyensúlyozott, optimista, talpraesett nő, akit támogató családi és baráti környezet vesz körül.
Hasonló tulajdonságokkal rendelkező társát keresi élete második feléhez, akivel megoszthatja gondolatait, érzéseit, programjait...

 

 

 

 

Kriszta 45/170/59

Diplomás társkereső, külkereskedelmi üzletkötő, szőke haj, barna szem, nemdohányzó, özvegy, 1 gyermek Finom lelkű, kedves, dekoratív, fiatalos hölgy. Aki kissé zárkózott, lelkiekben gazdag és nagyon fontosnak tartja az érzelmek kimutatását.
Egy ígényes, temperamentumos, férfias férfi oldalán tudná elképzelni jövőjét, aki ugyanakkor szociálisan érzékeny, érzelmes típus, hagyományos értékrenddel rendelkezik és romantikus.

 

 

Daniella 35/167/68

Diplomás társkereső, közgazdász, szőke haj, kék szem, nemdohányzó, elvált, 1 gyerek

Nőies, vidám, kedves, ápolt, intelligens, vonzó, nyitott, optimista, családcentrikus, a másikra odafigyelő, empatikus,  kíváncsi, beszélgetni szerető, diplomás nő vagyok. Szeretem a természetet, szeretem az állatokat, szabadidőmben szívesen lovagolok, ha a gyermeknevelés kötöttsége enged pár óra kikapcsolódást. Szeretek társaságba járni! Mások szerint jól főzök és szeretek is! Azt a férfit keresem, aki rám vár, akinek én vagyok az Igazi minden tekintetben!

 

Frida 55/170/56

Diplomás társkereső, tervező, vörös haj, szürkés kék szem, néha dohányzó, elvált
A korosztálya átlagától eltérően életvidám, nyitott, energikus és elég határozott nő. Szeret emberek között lenni, beszélgetni, de az egyedüllét is jól esik számára. Szívesen tanul, szinte minden érdekli, ami eddig kimaradt az életéből.  Nem riad vissza attól, hogy új dolgokat kipróbáljon. A rugalmatlan, megszokásai szerint élő és gondolkodó emberekkel nem tud mit kezdeni. Szeret jól élni, és hedonista életfelfogása ellenére jóleső érzéssel tölti el, ha a dolgok rendben vannak körülötte. Kreativitása egy részét különleges ételek készítésében éli ki. Érzelmeit tekintve szenvedélyes és odaadó típus. Ami a megjelenését illeti, manöken alkata és divatos, igényes öltözködése miatt kilóg abból a sorból, ahova a kora miatt tartoznia kellene.  Az általa vágyott férfi nyitott, pozitív gondolkodású, melegszívű. Törődik a megjelenésével, jól öltözött, ápolt. Ha kicsit túlsúlyos, pocakos, az nem gond. Legyen szellemes, művelt, akivel jókat lehet beszélgetni.  Szeresse a társaságot, legyen nagylelkű. Rendelkezzen hosszú távra stabil, megfelelő szintű egzisztenciával. Legyen határozott, férfias, de tudjon gyengéd lenni. Szeressen élni, élvezni az életet, szeretet adni és elfogadni. Ne legyen féltékeny típus, és persze legyen független.

 

 Vanda 51/160/57

Középvégzettségű, személyi asszisztens, barna haj, kék szem, nem dohányzó, özvegy
Gyermektelen, optimista, utazást kedvelő, vídám, rendezett háttérrel rendelkező hölgy. Őszinte, tartós kapcsolat reményében vár egy intelligens, korrekt, önmagára és környezetére ígényes urat, aki kölcsönös szeretetre, tiszteletre, megbecsülésre és boldogságra vágyik.

 

 Ildikó 36/164/60

Diplomás társkereső, kormánytisztviselő, barna haj, barna szem, nem dohányzó, hajadon
Kedves, talpraesett, vidám és mosolygós nő, aki türelmes és megértő (ami miatt gyakran mások lelki szemetesládája is).
Megbízható, őszinte és vidám társat keres, aki mellett nő lehet és akivel egy igazi és öszinte kapcsolatban gyerkőcöt is vállalhat. 

 

Sz.Andrea 42/174/73

Diplomás társkereső, vállalkozó, szőke haj, kék szem, nem dohányzó, elvált, 1 gyerek
Harmónikus, kiegyensúlyozott, vidám, aktív hölgy, kinek belső és külső összhangja tükröződik könnyed, nőies megjelésében. Mozgalmas életformát él, melyben helyet kap a sport, az utazás és a kulturális programok mellett a meghitt, bensőséges családi, baráti beszélgetés is.
Kettesben él 15 éves fiával, kitűnő kapcsolatban, melyben érték az adott szó, a fejlődés és esetenként a barátokkal  együtt eltöltött tartalmas, szórakoztató időtöltés.
Komoly kapcsolatra vágyik, elkötelezett, kölcsönös tiszteleten, szerelmen, szereteten alapuló párkapcsolatban.
Nyitott, önmagával és a világgal harmóniában élő, intelligens, humoros, természetes, megbízható és nem utalsó sorban sármos, karizmatikus  társával képzeli el a közös jövőt.

 

K. Dóra 36/168/62

Diplomás társkereső, adótanácsadó, szőke haj, zöld szem, nem dohányzó, elvált, 1 kislány édesanyja
Mindig optimista, aki meglátja mindenkinek és mindennek a jó oldalát.
Társasági, kommunikatív, mosolygós, vidám ember, pozitív kisugárzású és gondolkodású. Soha nem a problémákat keresi, hanem mindig a megoldásokat. Talpraesett, őszinte, nyitott, kedves, csinos hölgy.
Munkájában határozott de a magánéletben olyan férfit keres, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.

 

 

Dr. Judit 34/156/50 

Diplomás társkereső, jogász, barna haj, barna szem, nem dohányzó, hajadon
Vidám, közvetlen, mosolygós, humoros személyiség, akit szerető család és baráti környezet vesz körül. Szabadidejében szeret kirándulni, olvasni. Őszinte, komoly kapcsolatra vágyik. Megbízható, hűséges, humoros párját keresi komoly kapcsolat, családalapítás céljából.

 

T. Erzsébet 30/163/55

Diplomás társkereső, könyvelő, barna haj, barna szem, nem dohányzó, hajadon
Harmonikus kapcsolatra vágyó, komoly gondolkodású, munkáját szerető, családcentrikus, gondoskodó, csinos hölgy. Szeret kirándulni, olvasni. Megbízható, hosszútávú kapcsolatra vágyó párt keres.

 

Olívia 36/165/60

3 diplomás, logisztikai vezető, szőke haj, zöldeskék szem, hajadon, néha dohányzik
Az élete majdnem kerek: kiegyensúlyozott, életvidám nő, aki sikeres, szerető családi és baráti környezet vesz körül. Aki hiányzik számára: egy magabiztos férfi, aki társa lenne a hajtós hétköznapokban és a lazulós hétvégéken. Őszinte ember jó adag igazságérzettel, aki annak ellenére, hogy vezető pozícióban dolgozik, párkapcsolatban a hagyományos értékrend híve. Témák, melyek kifejezetten érdekelik: sport, főzés, pszichológia.

 

 T. Albert 49/178/82

Diplomás társkereső, vállalkozó, barna haj, barna szem, elvált, dohányzó, 1 gyerek
Sokra tartja a polgári értékeket, neveltetéséből adódóan igyekezett ennek megfelelni. Mindig ő biztosította családja anyagi hátterét, szerinte az a férfi dolga, óvni, szeretni, megbecsülni a szeretett nőt, gyermeke édesanyját.
Szeretne sokat utazni, nevetni, az életet élvezni, s emellett a vállalkozása sikerét figyelemmel kísérni.
Olyan társat keres, aki kellemes megjelenésén, nőiességén túl intelligens, talpraesett, fiatalos, és az élet gyakorlati kérdéseiben otthonosan mozog és természetesen hajlandó megajándékozni legalább egy közös gyermekkel.    

 

  N. Kinga 31/172/56

Diplomás társkereső, kertészmérnök, vöröses barna haj, kék szem, nem dohányzó, hajadon, gyermektelen
Kreativitása színes ötletekben, elképzelései megfogalmazásában és megvalósításában nyilvánul meg. Szereti vízparti otthona nyugalmát, kertje és környezete természeti szépségét. Olyan társat keres aki dinamikus, ambiciózus, alkotó ember és tudja élvezni az életet. Vidám, kedves, talpraesett, családcentrikus hölgy, aki szeret sportolni, utazni, kirándulni és színházba járni. Korban hozzá illő párját keresi magabiztos, megbízható, hasonló gondolkodású úr személyében, családalapítás céljából.

 

 Mária 59/167/72

Diplomás társkereső, cégvezető, vörösesbarna haj, kék szem, nem dohányzó, elvált, 1 felnőtt gyermek                                                          Szeretetre vágyó és szeretetet adni tudó, mosolygós, kiegyensúlyozott, rendszerető, kreatív, pozitív gondolkodású, nyitott hölgy keresi azt a rendezett egzisztenciával rendelkező, egészséges, komoly gondolkodású, de humoros, szélsőségektől mentes, monogám és hűséges urat, akivel megoszthatná élete minden apró örömét-bánatát.

 

Andrea 29/175/60

Diplomás társkereső, jogász, barna haj, barna szem, nem dohányzó, hajadon, gyermektelen
Felelősségteljes és vidám életformát élő, finom, letisztult egyéniség, akinek elemi igénye a nyíltság, megbízhatóság, megingathatatlan morális értékrend.
Olyan intelligens társat keres, akivel értelmesen és ugyan akkor, élvezetesen tudja leélni az életét.

 

 

 

F. Emil 40/176/80

Diplomás társkereső, mérnök, szőkésbarna haj, kék szem, özvegy, nem dohányzó, 2 gyerek
Barátságos, nyílt szemléletű, minden tekintetben aktív férfi, akit a siker éltet és az alkotás és az előrejutás élménye. Kedves, családcentrikus, természetes, humoros és diplomás, intelligens TÁRS-ra vágyik, akihez jó hazamenni, akivel jó együtt bármit tenni, és akit szerethet, hiszen őt is lehet szeretni. Akkor elégedett, ha társa nőként, emberként igazán boldog.

 

Dr.Bogi 35/183/76 

Diplomás társkereső, orvos, szőke haj, kék szem, hajadon, gyermektelen, nem dohányzó

Boldog családi életre vágyó, komoly gondolkodású, határozott ugyanakkor érzékeny, finom lelkű hölgy. Természetkedvelő, állatbarát, szeret lovagolni, teniszezni, operába járni.

 

 

Bea 36/168/60

Diplomás társkereső, szociális ügyintéző, vörös haj, barna szem, elvált, dohányzó

Családalapításban gondolkodó, csinos, kedves, kirándulást, utazást, úszást kedvelő romantikus hölgy, ismerkedne 35-43 év közötti családszerető, hűséges, őszinte, jóképű, komoly gondolkodású urakkal.  

 

Klára 49/177/67

Diplomás társkereső, vállalkozó, barna haj, zöld szem, nem dohányzó, elvált, 2 gyerek

Kiegyensúlyozott, optimista nő! Fontos számára a bizalom,a másik által történő elfogadás. Nem szívesen vitatkozik, nem haragtartó, észérvekkel meggyőzhető. Céljaiért következetesen küzd.Kölcsönös vonzalom, azonos értékrend, sok közös program, beszélgetés segítheti az egymásra találást.Fontos a fizikai vonzalom is, de nemcsak a külsőségek határozzák meg.

Legalább 178 cm magas, nemdohányzó, rendezett körülmények között élő vidám, toleráns párját keresi megbízható férfi személyében, aki mellett ízig-vérig nőnek érezheti magát. 

Élvezi az életét és még sokáig szeretné ezt tenni! Ehhez keresi a Férfit, a Társat!

 

Dr.F.István 36/182/78

Diplomás társkereső, orvos, független, gyermektelen, barna haj, kék szem, nem dohányzó

Jóképű, sármos, kedves, sikeres úriember. Házasodni szeretne és gyermekekre vágyik. Társasági ember, de szeret otthon is lenni. Hisz abban, hogy a női és férfiszerepeket nem jó felcserélni, de tudja, hogy mindig az történik, amit a Nő akar.

 

Dr.A. Éva 48/169/64

Diplomás társkereső, igazgató, szőke haj, kék szem, elvált, 1 gyerek, dohányzó

Elbűvölő és gyönyörű. Rendkívül intelligens, művelt, kifinomult ízlésű hölgy. Az elegancia híve. Gyakran érzések alapján dönt, empatikus, romantikus lélek. Szabadidejében színházba, koncertekre megy, vagy romantikus és szépirodalmi könyveket olvas, magyarul és angolul egyaránt. Szeret sétálni, kirándulni és utazni.

 

K. Veronika 28/170/58

Diplomás társkereső, jogász, szőke haju, zöld szemü, gyermektelen, nem dohányzó.

Igazán szép, csinos és vonzó kisugárzású, finom nő. Kedves, bájos és vidám természetü. Egyenes jellem, egy őszinte, türelmes, és toleráns személyiség. Hisz a férfi-női szerepekben. Úgy gondolja, hogy a családi háttér megteremtése és működése a nőkön múlik.

 

 

V.Márti 37/168/56

Diplomás társkereső, Ph.D., közgazdász, hajadon, szőke hajú, kék szemű, gyermektelen, nem dohányzó

Csinos, talpraesett, életvidám, természetjáró, utazást kedvelő, mozgalmas életet szerető, sportos, romantikus alkat, őszinte, jó humorérzékű. Családcentrikus, gyerekekre vágyó, intelligens, romantikus, férfias. Olyan férjet keresek, akinek fontos a hagyományos női és férfi szerepek fenntartása a mindennapi életben.

 

Dr. K. Zsolt 42/185/92

Diplomás társkereső, ügyvéd, független, gyermektelen, barna haj, kék szem, nem dohányzó

Jóképű, stílusos megjelenésű, sikeres ügyvédi iroda vezetője. Jól beszél németül és angolul. Szeret jól élni és ami ehhez kell, azt igyekszik megteremteni. Szeret teniszezni, uszni, síelni, kerékpározni.Imádja a szinházat, operát, és a kitünő vendéglőket. Nősülni szeretne. Hölgyeim?...

 

 

Cs. Anna 37/165/55

Diplomás társkereső, üzlettulajdonos, barna haj, barna szem, elvált, 1 gyermek, nem dohányzó

Dekoratív megjelenésű, szép arcú, vidám, őszinte, talpraesett személyiség, aki szereti a mozgalmas életet. Bizalomra és érzelmekre épülő, harmonikus kapcsolatot szeretne megélni. Fontosnak tartja az őszinteséget, egymás támogatását, tiszteletét, megértését és elfogadását.

 

 

 

Dr.P. Orsolya 36/172/64

Orvos, szőke haj, kék szem, elvált, gyermektelen, nem dohányzó Budapesti, nagyon csinos, feltünően szép, végtelenűl kedves hölgy. Romantikus lelkű, odaadó, érzelmeit kimutató nő, akit boldoggá tesz, ha adhat, ha segíthet. Vidám természetű, pozitív gondolkodású személyiség. Több évig élt külföldön, jól beszél angolul, németül pedig anyanyelvi szinten. Rendszeresen kerékpározik, tornázik. Szabadidejében olvas,...

 

 

 

K.Melinda 38/165/56

Diplomás társkereső, vállalkozó, elvált, 1 gyermek, barna hajú, zöld szemű, dohányzó

Rendkívül nőies, csinos,szép, finom, ápolt hölgy. Mindig lehet rá számítani. Önmagára és környezetére igényes, házias nő. Szeret sütni-főzni, édesszájú típus. Munkájával elégedett, széles szakmai kapcsolatai vannak. Harmonikus, békés kapcsolatra vágyik, mely őszinteségre és bizalomra épül

 

 

 K.Andrea 36/164/62
Diplomás társkereső, orvos, barna haj, zöldesbarna szem, hajadon, nem dohányzó, gyermektelen

Határozott, megbízható, a munkáját szerető, kitartó, magára és a
környezetére igényes, érzékeny, vidám, vagány nő, aki mindenek
előtt szeret utazni, más kultúrákat és országokat felfedezni, kalandozni,
olvasni, táncolni, színházba járni, kirándulni. Hasonló gondolkodású,
megbízható, hosszútávú kapcsolatra, vágyó párt keres.

 

 

 György 28/178/79

Diplomás társkereső, fényképész, szőkés haj, kék szem, független, nem dohányzó, 1 gyerek                                                                     

Komoly szándékú, kicsit bohém, művészeteket kedvelő, liberális gondolkodású, nyitott, vídám fiatal ember, aki már megtapasztalta az élet jó és rossz oldalát is. Gondoskodó, meleg szívű, magára és környezetére ígényes, hosszútávu kapcsolatra vágyó hölgyet keres.

 

Enikő 31/170/62

Diplomás társkereső, vállalkozó, szőke haj, kék szem, elvált, dohányzó, 1 gyerek

Mosolygós, vídám, érzékeny, segítőkész, családcentriku hölgy, aki nem riad meg az élet nehézségeitől és a konfliktusoktól. Talpra esett, határozott, táraság kedvelő jogilag és érzelmileg független, jó megjelenésű, kommunikatív párját keresi.

 

H. Evelin 34/172/56

Középfokú végzettség, ruhatervező, vállalkozó, szőke haj, zöld szem, nem dohányzó, hajadon
Érzékeny, célratörő, határozott, kiegyensúlyozott, optimista, művészet kedvelő hölgy. Monogám, éltvidám, humoros, kicsit konzervatív beállítottságú gyermektelen párját keresi, házasság reményében.

 

 

 

 N. Miklós 43/180/85

 Diplomás társkereső, felsővezető, világos barna haj, barna szem, dohányzó, elvált, 1 gyerek
16 évi házasság után vált el, amit nehezen dolgozott fel, de már túl van rajta és nyitott az újabb kapcsolatra, tehát türelmesnek kell lennie az őt választó hölgynek.
Női ideálja: diplomás, 165 cm-nél magasabb, gyermeket már nem akaró, de ha gyermeke van, azt természetesen elfogadja, sőt az előny is lehet. Komoly érzelmi-intellektuális kapcsolatra vágyó, önismerettel rendelkező, ápolt, szeretni akaró, és szeretetre vágyó, rendezett egzisztenciájú hölgy.