Házasságközvetítő

Kedves Komoly Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk! 

0670/405-0605, vagy 061 - 332-8344

Kérem, töltse ki  jelentkezési lapunkat!

Exkluzív házasságközvetítő  irodánk irigylésre méltó sikereket ért el! Személyre szóló házasságközvetítés Almássy Éva felbecsülhetetlen segítségével. Szeretni, tisztelni, becsülni foglak Téged! Számtalanszor hangzottak már el ezek a szavak házasságkötéskor, határtalan örömünkre. Életre szóló társ, boldog házasság! Hajadon / nőtlen, elvált és özvegy társkeresőknek. Aki jogilag is teljesen független, és új életet szeretne kezdeni, tehát komoly szándékú társkereső. Irodánk 18 éves tapasztalattal biztonságosan, hatékonyan segít abban, hogy a házastárskereső az ország bármely részéből vagy külföldről magához illő házastársat találjon. Tisztességes szándékú embereket képviselünk, és szeretnénk tisztességes szándékú embereket bemutatni egymásnak. Most örökre véget vethet a társtalanság, és a magány időszakának. Házastárskereső irodánk, társközvetítő irodánk irigylésre méltó sikereket ért el. Az Ön boldogsága a mi sikerünk.

Házasságközvetítő irodánk meghitt környezetet, maximális diszkréciót biztosít tisztelt ügyfelei számára.

1999 májusa óta Budapesten működő exkluzív, hagyományos, elit házasságközvetítő irodánk az egyik legnagyobb és legsikeresebb, mely a legmagasabb színvonalú személyre szabott társközvetítést nyújtja az igényes egyedülálló társkeresők, fiatal, elvált , özvegy, nyugdíjas, keresztény,  komoly párkeresőknek, férjet kereső és feleséget kereső hölgyek, urak számára országos és nemzetközi szinten. Azonnali igényes társkerső ajánlatok, sikeres randevúk. Életre szóló komoly kapcsolat, házasság. 

Házasságközvetítő - ALMÁSSY ÉVA

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  

Exkluzív társkereső irodánk, házasságközvetítő irodánk ebben az évben már három esküvő létrejöttét segítette a sikeres, személyre szabott társközvetítéssel.

Az első 2014-es párunk Péter és Krisztina, a második Andrea és Máté januárban mondták ki a boldogító igent. A harmadik párunk Viktória és Tamás februárban házasodtak össze.

Szívből köszönjük nekik, hogy a mi társkereső irodánkat választották és ezzel megerősítették a mi társkereső sikerünket is.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Talán nem így kellene elkezdenem a házasságközvetítő által szerzett tapasztalatomat, de így bontakozik ki az álom és a valóság közötti világ, valamint a házastárskeresés és a házasságkötés közötti kapcsolat. Volt egy visszatérő álmom, miszerint hosszú, csipkés, hófehér ruhában vonulok egy nagy társaság előtt és vár egy jóképű, sármos, fekete hajú idegen. Több mint 10 évig kísért ez az álom. Voltak komoly kapcsolataim rövidebbek, hosszabbak, de egyik fiú sem hasonlított az álombeli képhez és a házastárskeresés gondolata sem foglalkoztatta őket. Diplomát szereztem, elhelyezkedtem, a karrierem ívelt felfelé, de hiányzott valami a mindennapokból. A társ, a férfi, akivel megoszthatom az életem, akivel megvalósíthatom az álmom, aki a házastársam lesz és akivel családot alapíthatunk. Két év magány után úgy éreztem, hogy lépnem kell, ismerkednem kell, keresnem kell egy házasságközvetítő irodát. Úgy gondoltam, hogy egy olyan társkereső iroda, amelyiknek a fő profilja a házasságközvetítés bizonyára tud segíteni a házastárskeresés, a számomra megfelelő házastárs megtalálásában. Az elgondolásom helyesnek bizonyult. Az Almássy Éva házasságközvetítő iroda volt a legmeggyőzőbb és ezt a házasságközvetítőt választottam. Pontosan elmondtam az álmomban szereplő férfi külső adottságait és minden egyéb fontos belső keresési paramétert is megbeszéltünk a házasságközvetítővel.  Hat hónapig találkozgattam, ismerkedtem, és már kezdtem feladni, elengedni az álomképemet, mire Almássy Éva házasságközvetítő szakértő segítségével rám talált a tökéletes társ. Imába foglalom Almássy Éva nevét és egészséget, boldogságot kívánok és erőt, hogy sokáig tudjon segíteni a társkeresők pártalálásában, a házastárskeresők házastársuk felkutatásában. Nagyon köszönök mindent és képzelje kedves Éva, 2014.02.14.-én eljegyeztük egymást. Hívni fogom Önt mindenféleképpen, mert szeretném a menyasszonyi ruhát is megrendelni. Szeretnénk meghívni Önt és kedves családját az esküvőnkre, de a részletekről személyesen beszélünk a legjobb házasságközvetítővel. Köszönettel, Ildi(34) és Géza(43)