Keresztény Társkereső

Kedves Keresztény Társkereső!

Hívjon most vagy írja meg telefonszámát és mi visszahívjuk.

Telefon: 0670/405-0605,  vagy 061-332-8344

Kérem, töltse ki  jelentkezési lapunkat!

ALMÁSSY ÉVA - Keresztény társkereső, Budapest, Falk Miksa utca 4. 

Almássy Éva segítsége felbecsülhetetlen a keresztény társkeresők számára országos és nemzetközi szinten. Keresztény Társkereső, kapcsolatteremtő, társközvetítő irodánk azért jött létre, hogy segítsen megtalálnia azt a komoly társat, aki egy életen át boldog párja lehet. 

Megértjük, hogy a vallás alapvető fontosságú a társkeresők számára. Az egyedülállók között is sok a keresztény, az izraelita és más vallású komoly kapcsolatra vágyó társkereső. Azt tapasztaljuk hogy amikor a keresztény társkeresők a családalapítást helyezik előtérbe, akkor a legkiemelkedőbb prioritást a hasonló életfelfogás, illetve a hagyományos értékrend szerint élő keresztény társ megtalálása kerül előtérbe.

Magyar, keresztény társkeresőinknek a világ minden tájáról keressük a lelki társat, segítünk építeni egy tartalmas kapcsolatot vagy házasságot.   Kizárólag olyan komoly társkeresők regisztrálását várjuk, akik hitüket gyakorló keresztények és hívő történelmi egyház tagjai.
Keresztény tárkereső irodánk segít megtalálni a személyre szóló, különleges társat „Ádámot” illetve „Évát”, a lelki-társat. Isten azt akarja, hogy egész életen át tartó istenfélő házasság legyen az Öné.
Keresztény Társkereső Irodánk a legjobb társkereső legmagasabb színvonalon, mely összehoz két magányos keresztény társkeresőt egy hosszú, boldog, romantikus, áldott életre, házasságra vagy keresztény barátságra.
Több mint 18 éve segítünk keresztény nőknek és keresztény férfiaknak megtalálni a tökéletes lelki-társat.
Tudnia kell, hogy hová érkezik, mert ez egy szeretet teljes hely ahol meghallgatjuk Önt, kiöntheti lelkét, Önre hangolódunk, és maximális diszkrécióval támogatjuk Önt minden gondolatában. 
Amikor megkérdezzük irodánk tagjait, hogy miért választották keresztény társkereső irodánkat, a leggyakrabban az válaszolják, hogy a maximális bizalom miatt, ami viszont egyetlen névhez köthető a keresztény társkeresők körében, s ez a név nem más, mint a Magyarországon és külföldön egyaránt nagy köztiszteletnek örvendő: Almássy Éva.
Hisz tudjuk jól, hogy segítsége a keresztény társkeresésben felbecsülhetetlen és pótolhatatlan.
Nagy szeretettel várjuk az Ön megtisztelő jelentkezését is!

 

Keresztény társkereső - ALMÁSSY ÉVA