Petra története

Találkozás egy régi szerelemmel.

Könyvet írhatnék a társkeresés rejtelmeiről, lényegében a társkeresőkről, magukról az emberekről, akik nagyon meglepő módon viszonyulnak az ismerkedéshez, a társkereséshez, és a múltjukhoz.

Önhibámon kívül, sok éve elvesztettem az egyetlen, igaz szerelmemet, Miklós (49). Nagyon boldogok voltunk, kölcsönös volt a szerelem, szeretet egy igazi felkavaró, de mégis meghitt társas kapcsolatban éltünk négy évig, ő volt a lelki társam és én az övé, így még nehezebb, fájóbb volt az elszakadás. Nagyon hosszú lenne a 15 egyedül eltöltött évemet elmesélnem és a miérteket kifejtenem és voltaképp nem is ez a lényege a mondandómnak...

Nem azt mondom, hogy amióta elsodort az élet Miklóstól nem próbáltam túltenni magam a veszteségen és nem ismerkedtem, hanem azt, hogy igenis rengeteg helyen jártam társkeresés céljából, rengeteg magányos társkeresővel megismerkedtem, de senki sem pótolhatta a másik felemet.

2012-ben kipróbáltam az ismerkedést a diplomás társkereső Almássy Éva szakszerű, személyre szabott segítségével, ami az elvárásaimat nagymértékben felülmúlta.

Ámulatba ejtő ami azóta történik velem, meseszerű az életem és ez csak Almássy Éva felbecsülhetetlen szakmai tudása a társkeresésben, magasszintű beleérző képessége, empátiája, gondossága, odafigyelése révén élhetem meg.

Úgy emlékszem,hogy három hónap exkluzív tagság és hat randevú után felhívta a figyelmem a társkereső iroda vezetője egy új jelentkezőre, aki minden elképzelésemnek megfelel. Megpróbálom felidézni szavait. " Miklós a neve, 49 éves, nem volt nős és hosszú évek óta keresi párját, igaz az, hogy az ő elképzelése merőben eltér az ön adottságaitól külsőre, de a gondolkodásuk, a nézeteik, a szabadidős tevékenységeik, az önök által meghatározott igények bizonyos kulturális programokra, a keresett félről készített profil...szumma-szummárum önök egymásnak lettek teremtve. Amennyiben ön is úgy ítéli meg a helyzetet, felhívom az urat és tájékoztatom, hogy nem minden a külső és amennyiben eltekint attól hogy a keresett hölgy nem barna, hanem szőke és nem magas-vékony, hanem alacsonyabb nőies testalkatú, de minden más szempontból tökéletes, úgy a mai nap folyamán hívni fogja önt ismerkedés céljából."

Megdöbbentő volt ez a beszélgetés, ha nem velem történik meg el sem hiszem. Mekkora volt az esélye annak, hogy 15 év után, egy társkereső iroda regisztrált ügyfeleiként újra találkozunk Miklóssal, életem nagy szerelmével? Akit addig a pillanatig sem tudtam kitörölni emlékeimből és mint kiderült ö sem, hisz mindenben az ellentétemet kereste, hogy még véletlenül sem emlékeztesse rám senki. De Éva érezte a köztünk lévő harmóniát adataink alapján és megtett mindent a találkozásunkért, pedig egyikünk sem mesélte el történetünket. 

És pár nap múlva megtette, elfogadta a társközvetítő, Almássy Éva ajánlását, felhívott, találkoztunk, és újra egymásra találtunk. Szerelmünk újra lángol, perzselőbben mint valaha.

Szívből köszönjük tisztelt Almássy Éva!